Incendiul a fost localizat în jurul orei 00:30, iar cei de la ISU au rămas să supravegheze zona cu ajutorul echipelor mixte de pompieri și lucrători SVSU.

Un incendiu puternic a izbucnit într-o pădure din Slănic Moldova

Acţiunea de stingere s-a reluat în această dimineaţă, când a avut loc schimbul de efective. În aceste momente, la locul indicat acţionează 25 de pompieri militari şi un voluntar ce încadrează următoarele mijloace: trei autospeciale de stingere, un UTV şi trei autospeciale de primă intervenţie şi comandă.

De asemenea, la acţiunea de stingere participă şase lucrători ai Ocolului Silvic Tg. Ocna şi trei lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Tg. Ocna. Menţionăm faptul că nu există pericolul propagării incendiului către locuinţe ”, a transmis, duminică, ISU Bacău.

Citește și: Incendiu la o școală din Constanța

Pentru stingerea incendiului au intervenit 15 pompieri militari şi 10 lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă şi doi lucrători ai Ocolului Silvic Târgu Ocna.  

Alertă la o școală din Constanța. Peste 700 de elevi și profesori, evacuați în urma unui incendiu

Un elev şi doi adulţi au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au făcut atac de panică.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

La fața locului au fost trimise acolo două maşini de stingere,  o autoscară, o descarcerare, 2 autospeciale SMURD B şi o autospecială pentru victime multiple. 

Citește și: Alertă la o școală din Constanța. Peste 700 de elevi și profesori, evacuați în urma unui incendiu

”  S-au autoevacuat 734 de copii şi 24 de profesori” , au precizat cei de la ISU Constanța.

Pompierii au reușit să stingă incendiul

”Au fost evacuaţi 734 elevi şi 24 adulţi. Un elev în vârstă de 9 ani a fost evaluat medical la faţa locului (atac de panică) şi refuză transportul la UPU Constanţa, a fost preluat de mama acestuia. De asemenea, doi adulţi au fost asistaţi de echipajele SMURD şi SAJ, cu atac de panică, refuză transportul la UPU Constanţa  ”, a arătat sursa citată.

Citește și: Un bărbat din Blaj a decedat într-un incendiu. Flăcările i-au cuprins locuința

Pompierii lucrează în aceste momente pentru ventilarea clădirii, iar în urma incendiului au ars mai multe materiale depozitate lângă panoul electric de la care a pornit incebndiu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si