Mai mulți oameni din Ferentari au fost în stare de panică în noaptea de duminică spre luni! Blocul lor s-a umplut de fum, după ce o garsonieră a fost cuprinsă de flăcări puternice în doar câteva minute, în jurul orei 23:00.

Copil scos pe balcon din cauza fricii 

Aproximativ 80 de persoane au ieșit afară pentru a se salva. Alți 15 au fost ajutați de pompierii chemați la fața locului.

De frică, proprietarii unui apartament și-au scos copilul pe balcon. Din fericire, vecinii l-au scos pe cel mic în siguranță din imobil, el aflându-se la etajul unu.

Incendiu București

O garsonieră a fost cuprinsă de flăcări în Ferentari.

[Sursa foto: Pro Tv]

Incendiu București

80 de locatari au ieșit afară, după ce un incendiu a izbucnit în blocul în care stăteau.

[Sursa foto: Pro Tv]

Citește și: Motivul halucinant pentru care această femeie a întreținut relații sexuale cu peste 300 de bărbați în ultimul an: „M-am simțit puternică după asta”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Alte două persoane au ajuns însă la spital intoxicate cu fum. Incendiul nu s-a mai propagat și la alte apartamente, deoarece echipajele au acționat prompt. Mai exact, la această intervenție au participat 5 autospeciale de stingere şi 4 ambulanțe SMURD.

Încă nu se știe de la ce a pornit incendiul.

Un om al străzii a provocat un incendiu teribil în gara din Cluj-Napoca

Duminică, un incendiu puternic a izbucnit în gara din Cluj Napoca, după ce un om al străzii, în vârstă de 40 de ani ar fi aprins focul într-un vagon, pentru a se încălzi. Nu a durat mult, iar respectivul vagon dezafectat, dar și unul de lângă s-au aprins ca o torță.

Incendiu Cluj-Napoca

Două vagoane dezafectate au fost cuprinse de flăcări în Cluj.

[Sursa foto: ProTv]

Citește și: O minoră de 16 ani ar fi fost agresată sexual de agentul de pază al centrului de protecție unde se afla în Târgu Jiu: „Toate sunteți la fel. Vă place o singură chestie”

Imaginile de la fața locului sunt de-a dreptul șocante. Din fericire, pompierii au stins flăcările în doar câteva ore. Reprezentanții CFR au oprit și alimentarea cu energie electrică a liniilor de înaltă tensiune situate deasupra garniturii de tren, pentru a fi evitată o tragedie. Bărbatul care a aprins focul s-a ales cu câteva arsuri la nivelul feței și a fost transportat de urgență la spital, pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate. Vagoanele erau destul de departe de peron, așadar nu au mai existat și alte victime.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si