Incendiul a izbucnit într-un bloc cu zece etaje din Iași, marți după-amiază. Pompierii au intervenit de urgență.

Zece persoane au fost evacuate

Pompierii de la ISU Iași au intervenit cu trei autospeciale de intervenţie şi stingere cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare, o autoplatformă pentru salvări de la înălţime şi un echipaj de prim ajutor calificat. 

Citește și: Incendiu violent la o hală din Caracal. Pompierii intervin cu mai multe autospeciale

”Zece persoane s-au autoevacuat şi 10 persoane au fost evacuate de către pompieri. În apartament nu se aflau persoane”, a transmis ISU Iaşi.

Incendiu violent la o hală din Caracal. Pompierii intervin cu mai multe autospeciale

Un incendiu puternic a izbucnit la o hală de dezmembrări auto din Caracal. Autoritățile au intervenit cu 30 de pompieri cu mai multe autospeciale.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Incendiu lângă plaja plină de turiști

Incendiu se manifestă cu degajări mari de fum.

Citește și: VIDEO- Incendiu de vegetație în Eforie Sud, aproape de plajă. Mai multe hectare au ars

“La locul evenimentului au fost alocate, progresiv, cinci autospeciale de stingere, două echipaje SMURD, două autospeciale pentru primă intervenţie, o autospecială pentru intervenţie la înălţime şi un echipaj Chimic Biologic Radiologic şi Nuclear (CBRN), cu aproximativ 30 de pompieri. În sprijin se deplasează şi două cisterne de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Caracal”, a transmis ISU Olt.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si