Close sidebar
Close sidebar

Incendiu puternic la mansarda unui bloc din Gura Humorului, locatarii au fost evacuati

Un incendiu a izbucnit, miercuri noapte, la mansarda unui bloc din municipiul Gura Humorului, locatarii blocului fiind evacuati de catre pompieri care intervin pentru localizarea focului.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

UPDATE Pompierii suceveni intervin de aproximativ sapte ore pentru stingerea incendiului izbucnit la mansarda unui bloc din Gura Humorului, in noaptea de miercuri spre joi, la ora transmiterii acestei stiri lucrandu-se la lichidarea ultimelor focare.

"E localizat, se lucreaza la lichidarea ultimelor focare. Sub acoperisul de tabla mai sunt elemente din lemn care fumega. Se decoperteaza tot", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Suceava, Alin Galeata, miercuri dimineata, pentru News.ro.

Potrivit sursei citate, focul a afectat o suprafata de aproximativ 800 de metri patrati.

Locatarii blocului, care au fost evacuati, au innoptat la rude sau in internatul colegiului "Alexandru cel Bun", pus la dispozitie de catre Primarie.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Dupa ce incendiul va fi lichidat, pompierii si politistii vor face o ancheta, urmand sa fie stabilita si cauza izbucnirii focului.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Suceava, Alin Galeata, a declarat pentru News.ro ca incendiul a cuprins mansarda locuibila a unui bloc cu patru etaje din Gura Humorului.

La fata locului intervin pompierii cu sase autospeciale de stingere si trei autoscari. De asemenea, in zona au ajuns si o ambulanta SMURD si doua salvari de la Serviciul Judetean de Ambulanta.

Locatarii blocului au fost evacuati de catre pompieri care, la ora transmiterii acestei stiri, intervin pentru localizarea focului.

Galeata a precizat ca cinci persoane, intre care un copil de patru ani, au fost intoxicate cu fum, insa sunt constiente si au fost transportate la spital.

Conform sursei citate, interventia este dificila din cauza faptului ca mansarda imobilului este acoperita cu tabla, iar focul se manifesta in interior, pompierii neputand interveni pe sub invelisul de tabla.

Sursa imagini: IGSU
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI