Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Neamt, incendiul a izbucnit, deocamdata, din motive care nu au fost stabilite de catre anchetatori, la acoperisul unui bloc de locuinte din spatele Inspectoratului scolar Judetean Neamt.

La solicitarea locatarilor, la interventie au fost trimise 11 autospeciale de pompieri, din care sase de lucru cu apa si spuma, precum si mai multe echipaje de politisti si jandarmi.
 

Intr-o prima faza, au fost evacuati toti locatarii aflati in locuinte pentru a nu se expune riscului intoxicarii cu fum.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In sprijinul pompierilor din Piatra Neamt, au venit colegii din Roman, avand in vedere dimensiunea incendiului.

”Proportiile incendiului au impus o mobilizare mare de forte, de peste 30 de pompieri, care au reusit ca, intr-o ora, sa lichideze incendiul ale carui cauze sunt in curs de stabilire. O parte din echipaje a ramas sa verifice posibilele focare ce ar mai putea fi la acel acoperis”, a declarat, joi, pentru News.ro

purtatorul de cuvant al ISU Neamt, Adrian Rotaru.

In urma incendiului, mansarda de pe cele doua scari de bloc a fost distrusa aproape in totalitate, fara insa ca flacarile sa afecteze apartamentele. De asemenea, nu au existat victime in randurile locatarilor sau al pompierilor.

Dupa lichidarea incendiului, oamenii au putut reveni in locuinte, o parte din acestea, in special cele de la ultimele etaje, fiind afectate de apa folosita de pompieri pentru stingerea flacarilor.
 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si