Reprezentanții fabricii de hârtie au declarat că în urma incendiului care a izbucnit în cursul zilei de ieri, șase dintre angajați au avut nevoie de îngrijiri medicale, daunele fiind doar de natură materială.

Update:  „În cursul zilei de  ieri, la fabrica noastră din Dej a izbucnit un incendiu. Din fericire, personalul nostru a fost evacuat, urmând protocolul intern pentru astfel de incidente. 

Șase dintre colegii noștri au avut nevoie să fie evaluați de către echipajele de urgență care au fost prezente la fața locului, conform cu procedura; nu au necesitat alte îngrijiri medicale.  Le mulțumim  încă o dată  echipajelor de pompieri  care au  stin s  incendiul. Daunele sunt exclusiv de natură materială.  Doar una dintre mașinile de produs hârtie tissue este afectată, dar celelalte mașini și liniile de converting funcționează în parametri normali.   Aceasta este o situație specifică și avem procedurile potrivite pentru a evita producerea unor astfel de incidente pe viitor. Continuitatea business-ului nu a fost afectată  și am început deja procesul de reconstrucție. Compania își va desfășura activitatea în mod obișnuit”, potrivit reprezentanților fabricii de hârtie din Dej.

Din ultimele date, șase persoane cu suspiciuni de intoxicaţie cu fum sau arsuri uşoare au fost preluate și concultate de medicii echipajului SMURD aflat acolo, fără a avea nevoie să fie transportate la spital.

Un incendiu a avut loc la o fabrică de hârtie din Dej. Pompierii au intervenit la timp pentru stingerea flăcărilor

Potrivit inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, pompierii au intervenit, joi, pentru pentru a stinge flăcările în incinta unei hale a unei fabrici de hârtie din Dej. La locul în care s-a produs incendiul au fost au ajuns iniţial trei autospeciale cu apă şi spumă, după care au fost suplimentate cu două autospeciale şi o platformă pentru intervenţii.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Incendiu puternic la o fabrică de hârtie din Dej
Incendiu puternic la o fabrică de hârtie din Dej[Sursa foto: Facebook ISU Cluj]

Citeste si: Propunere: Restaurantele ar putea verifica clienții vaccinați printr-o aplicație pentru ca aceștia să stea înăuntru

Pompierii au reușit să stingă flăcările şi încă se lucrează pentru desfacerea panourilor şi stingerea focarelor mocnite.

"La faţa locului a fost prezent şi un echipaj SMURD, care, până acum, a consultat şase persoane cu suspiciuni de intoxicaţie cu fum sau arsuri uşoare. Niciuna dintre acestea nu a necesitat transport la spital sau investigaţii suplimentare", au mai transmis reprezentanţii ISU Cluj.

Citeste si: Klaus Iohannis, mulțumit de campania de vaccinare. "Am renunțat la toată birocrația. Stăm extraordinar de bine" (LIVE VIDEO)


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si