Peste 70 de pmpieri s-au luptat preț de ore bune să stingă un incendiu izbucnit la o hală de producție din Cluj-Napoca. Au fost înregistrate pagube considerabile. Nu a fost identificată cauza, iar autoritățile nu s-au putut pronunța.

Citește și: O butelie a explodat într-un bloc din Hârlău. În urma exploziei, un copil de doi ani a fost rănit

Alarma s-a dat în jurul orei 19:30, când doi angajați care se aflau înăuntru în acel moment au simțit un miros puternic de fum și au sunat la 112.

Incendiul s-a întins pe o suprafață de o mie de metri.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Copil de 1 an, găsit fără suflare într-o casă care a luat foc

Copil de 1 an, găsit fără suflare într-o casă care a luat foc

Scenariu de groază marți, după ce un copil de numai un an a fost găsit mort într-o casă care a luat foc în localitatea dâmboviţeană Vişina.

„  Intervenţie în cazul unui incendiu izbucnit la o locuinţă în localitatea Vişina, strada Sudului.

La locul incendiului, pompierii au constatat că acesta se manifestă generalizat la întreaga construcţie pe o suprafaţă de circa 80 de metri pătraţi. Se acţionează pentru localizarea incendiului şi ulterior lichidarea acestuia. Pe timpul operaţiunilor de stingere a fost găsit un copil decedat într-o cameră din locuinţă, minor de circa 1 an  ”, a transmis ISU Dâmboviţa.

Citește și:  Irina a fost găsită fără suflare, la cinci zile de la dispariție. Trupul neînsuflețit al româncei a fost găsit în magazia casei, în Spania

La faţa locului au intervenit trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD. 

Un imobil în care funcționează o creșă și un adăpost social a luat foc. Două persoane au fost rănite

Un imobil din Huși a fost curprins de flăcări, iar șase persoane au fost evacuate. Două persoane dintre acestea prezentau arsuri, iar trei copii au fost evacuați.

Un bărbat de 62 de ani care a suferit arsuri a fost transportat cu un elicopter SMURD la un spital din Iași. 15% din suprafața corpului i-a fost afectată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si