Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Incendiu puternic la o sală de sport din Iaşi. Pompierii intervin cu mai multe autospeciale

Un incendiu puternic a izbucnit vineri la o sală de sport din municipiul Iaşi. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale pentru a stinge focul. Momentan nu au fost înregistrate victime.

Laura Macovei,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

UPDATE:

Conform ISU Iași, focul a cuprins acoperișul și izolaţia exterioară a clădirii pe o suprafaţă de aproximativ 500 de metri pătraţi. În acest moment, la fața locului se află 6 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două autospeciale de salvare şi intervenţie la înălţime, două autospeciale pentru transportul apei, trei echipaje de prim ajutor, o autospecială pentru transport victime mutiple, o descarcerare, cu 50 de suboefiţeri şi doi ofiţeri. 

 

Incendiul a izbucnit la sala de sport Oxigen de pe strada Pantelimon Halipa din municipiul Iaşi.

Pompierii ieșeni intervin cu trei autospeciale de intervenţie şi stingere cu apă şi spumă, un echipaj de primă intervenţie şi comandă, o autospecială pentru transport apă, două autoplatforme pentru salvarea de la înălţime, două echipaje de prim ajutor calificat, cu 28 subofițeri şi un ofiţer în primă intervenţie.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește și: VIDEO Incendiu la mai multe vagoane de tren din Giuleşti

Ulterior, forţele au fost suplimentare cu o autospecială pentru transport victime multiple, două autospeciale de intervenţie şi stingere cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare şi o autocisternă pentru transportul apei.

Din fericire, nu sunt raportate victime.

Incendiu puternic într-o locuință din Arad: Un bărbat de 61 de ani a murit

Incendiu la Arad. Un bărbat în vârstă de 61 de ani a murit în noaptea de joi spre vineri, în urma unui incendiu izbucnit la o locuință situată la demisolul unei clădiri.

Citește și: Un adolescent a fost reținut după ce a încercat să dea foc unei benzinării

Incendiul a izbucnit  înainte de ora 23:45. Echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD TIM  s-au deplasat la locul incendiului.

Incendiul se manifesta generalizat la nivelul unei încăperi, cu degajări foarte mari de fum și căldură. Bărbatul de 61 de ani a fost găsit decedat în locuință. Celelalte persoane aflate în imobil s-au autoevacuat în condiții de siguranță, fără a necesita îngrijiri medicale.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI