Un barbat a murit iar patru pompieri au suferit leziuni minore intr-un incendiu izbucnit sambata dupa-amiaza la Trump Tower din New York din motive inca necunoscute, relateaza presa international.

Seful pompierilor din oras, Daniel Nigro, le declarase anterior jurnalistilor ca unicul ocupant al apartamentului afectat de incendiu a fost ranit grav. 

Victima,

un barbat de 67 de ani, a murit la putin timp dupa aceea intr-un spital din oras in timp ce primea ingrijiri, potrivit surselor din randul pompierilor, care nu au precizat identitatea persoanei. 



Totodata, Nigro a adaugat ca doi pompieri au suferit arsuri iar alti doi au leziuni nespecificate, insa a precizat ca, in niciunul din cazuri, ranile nu le pun viata in pericol. 



Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Potrivit lui Nigro, niciunul dintre membrii familiei Trump nu se afla in cladire. Etajele unde Trump are resedinta privata si birourile nu au suferit daune, dar, conform sefului pompierilor, o cantitate "considerabila" de fum s-a inregistrat in anumite parti ale cladirii. 

Presedintele SUA, Donald Trump, a scris pe Twitter ca focul a fost controlat si ca locul afectat a fost "foarte restrâns", iar pompierii, carora le-a mulţumit, au

facut "o treaba grozava". 

Edificiul nu a trebuit sa fie evacuat. 

Trump Tower este situat pe Fifth Avenue din New York, in apropiere de Central Park. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si