Close sidebar
Close sidebar

Incendiu puternic la un laborator de preparare a carnii din Vulcan

Un incendiu puternic a izbucnit, in noaptea de sambata spre duminica, la acoperisul unui laborator de preparare a carnii din orasul Vulcan, judetul Hunedoara, focul afectand o suprafata de 500 de metri patrati precum si mai multe magazii si anexe.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit unui comunicat de presa al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Hunedoara, in noaptea de sambata spre duminica, un apel la numarul de urgente 112 a anuntat producerea unui incendiu la acoperisul unui laborator de preparare a carnii din municipiul Vulcan.

"Imediat s-au deplasat la locul indicat doua echipaje cu autospeciale cu capacitate marita de la Detasamentul Petrosani si Garda de interventie Lupeni. Pompierii ajunsi primii au constatat ca incendiul era generalizat la acoperisul laboratorului cu o suprafata de cateva sute de metri patrati si au chemat intariri. Alte patru echipe de pompieri ale Detasamentului Petrosani au ajuns rapid la locul propagarii incendiului si s-au alaturat colegilor care luptau cu flacarile", se arata in comunicat.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Incendiul a distrus acoperisul laboratorului cu o suprafata de 500 de metri patrati precum si instalatia de afumare a carnii si a afectat mai multe magazii si anexe.    

"Interventia, de lunga durata, a fost ingreunata de anuntarea intarziata a incendiului si de cantitatea mare de materiale combustibile aflate in cladire", mai arata sursa citata.

Cei 27 de pompieri implicati in operatiunea de stingere au reusit sa protejeze cele doua cladiri aflate in apropiere, precum si niste utilaje.        
Nicio persoana nu a fost ranita.
       
Conform pompierilor, cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit electric.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI