Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Timis, pompierii au fost solicitati, in jurul orei 03:00, sa intervina pentru lichidarea unui incendiu izbucnit, in jurul orei 3.00, la un incendiu izbucnit la un transformator electric  din statia de transformare aflata in vecinatatea unui centru comercial. 

Transformatorul are un bazin de ulei, de aproximativ 15.000 litri, care a luat foc, spun pompierii.

Sursa foto: ISU Timis

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Timp de aproximativ 10 minute, a fost decuplat curentul pentru aproximativ 30% din populatia orasului, fiind afectati 23.295 de consumatori.

La locul interventiei s-au deplasat patru autospeciale de stingere cu apa si spuma, doi ofiteri, 20 de subofiteri si o ambulanta SMURD din cadrul celor doua detasamente de pompieri din Timisoara.

Sursa foto: ISU Timis

Dupa o interventie care a durat aproximativ trei ore si jumatate, focul a fost stins, cauza probabila a incendiului fiind un scurtcircuit.
In urma incendiului, nu s-au inregistrat victime.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si