Incendiu puternic în Capitală! Flăcările puternice au izbucnit lângă o benzinărie de pe Bulevardul Camil Ressu, din sectorul 3, în apropiere de stația de metrou „Nicolae Grigorescu”, informează Realitatea. Este pericol de explozie având în vedere faptul că punctul de alimentare este extrem de aproape de locația care a luat foc.

Incendiu București

Imagini de la locul incendiului din București.

[Sursa foto: Captură Facebook]

Citește și: Mihai Albu, răpus la pământ după ce a aflat că suferă de cancer! A trăit cea mai neagră perioadă, după ce mama și fratele său s-au stins din viață: „Am trecut cu greu prin toate”

Focul a fost stins, neexistând victime

Potrivit primelor informații ar fi vorba despre un restaurant, mai scrie sursa citată mai sus. Mai multe echipaje de pompierii, dar și ambulanțe SMURD au ajuns în zonă și reușit să stingă flăcările, informează HotNews.ro. Din fericire nu au existat victime. 

Incendiu București

Imagine de la locul incendiului din București.

[Sursa foto: Captură Facebook]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Un individ din Bihor s-a trezit cu o amendă record după ce a aruncat mai mulți pui de câine! Suma incredibilă pe care trebuie să o achite

De asemenea, mai mulți martori ar fi declarat că focul a izbucnit la un depozit.

Din cauza degajărilor mari de fum, șoferii au fost sfătuiți să evite zona respectivă, deoarece traficul putea fi afectat de intervenția echipajelor de pompieri.

Incendiu puternic într-un bloc din Sectorul 3

Un alt incendiu a avut loc în urmă cu două zile, tot în sectorul 3 al Capitalei. Doi oameni au murit și alți 10, printre care un copil, au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce focul a cuprins un bloc de locuințe, scrie Euronews.

Citește și: Incendiu major la Ploiești într-o hală cu deșeuri petroliere. A fost emis mesaj RO-Alert după degajările masive de fum

Victimele ar fi soț și soție, a mai transmis sursa citată mai sus. Autoritățile au intervenit cu peste 20 de autospeciale și au folosit o autoscară pentru a stinge flăcările puternice care s-au manifestat la etajele 7 și 8 ale blocului situat pe bulevardul 1 decembrie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si