Un incendiu puternic a izbucnit marți după-amiază în București, în zona Dorobanți. La fața locului se află mai multe echipaje de pompieri care încearcă să stingă flăcările.

Potrivit primelor informații, incendiul a izbucnit la etajul 6 al unui bloc situat la intersecția dintre Calea Dorobanți cu Șoseaua Ștefan cel Mare. Traficul în zonă este blocat.

incendiu calea dorobanti

Incendiul a izbucnit la etajul 6 al unui bloc situat la intersecția dintre Calea Dorobanți cu Șoseaua Ștefan cel Mare

[Sursa foto: antena3.ro]

Opt persoane au fost evacuate în siguranță, iar până în aceste momente nu au fost identificare persoane rănite.

Citește și: VIDEO- Incendiu puternic la o cabană celebră din județul Prahova. Mai multe persoane sunt dispărute

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

incendiu calea dorobanti

La fața locului se află mai multe echipaje de pompieri.

[Sursa foto: antena3.ro]

Incendiul a fost lichidat

„Am intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament situat pe Calea Dorobanților. Incendiul s-a manifestat cu flacără și degajări de fum la nivelul etajului 6, într-un apartament pe o suprafață de aproximativ 60 mp, și de asemenea a fost afectată și fațada blocului pe o suprafață de aproximativ 30 mp”, a transmis marți ISU București-Ilfov.

Sursa citată menționează că 20 de persoane s-au autoevacuat și alte 7 au fost evacuate de echipele de intervenție. Totodată, 8 persoane expuse la fum au primi asistență și îngrijire medicală la fața locului, iar 2 dintre acestea au fost transportate la spital.

incendiu bucuresti

Incendiul a fost lichidat.

[Sursa foto: Cancan]

Incendiul a fost lichidat, iar la operațiune au intervenit 7 autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de decarcerare și 2 ambulanțe SMURD, mai menționează ISU București-Ilfov.

Citește și: Bilanțul negru al tragediei de la Ferma Dacilor continuă să crească. La pensiunea din Tohani au fost trimiși criminaliști de la București: „E jale mare ce-i acolo!”

Un incendiu puternic a avut loc în a doua zi de Crăciun, în Prahova

Marți dimineață a fost activat planul roșu de intervenție în județul Prahova, unde o pensiune întreagă a ars ca o torță. Totul s-a petrecut în Tohani.

Pensiunea Ferma Dacilor s-a făcut scrum, în a doua zi de Crăciun. 5 oameni, între care un copil au fost carbonizați, iar alte trei persoane sunt căutate în aceste momente de pompieri. Majoritatea turiștilor s-au autoevacuat, iar alte două persoane, mamă și fiu, au ajuns la spital cu arsuri pe 5% şi 8% din suprafaţa corpului. 

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO- Tragedia de la Prahova: pensiune în flăcări, un copil mort. Durere nemărginită în a doua zi de Crăciun

În aceste momente nu se știe de la ce a izbucnit incendiul, însă se fac cercetări în acest caz.

Potrivit ISU Prahova, pensiunea Ferma Dacilor nu avea autorizație de securitate în caz de incendiu. În plus, potrivit autorităților, la pensiune  „a fost efectuată o verificare pe fond în anul 2019, fiind identificate 6 nereguli, dintre care una a fost remediata pe timpul controlului si au fost aplicate 6 avertismente”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si