La faţa locului s-au deplasat de urgență pompierii  din cadrul Detașamentului 2 Timişoara, o autospecială de primă intervenţie şi comandă, trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o cisternă cu apă, o autoscară mecanică şi trei ambulanţe SMURD, dintre care, una cu medic.

Ce au transmis autoritățile în acest caz

Li s-au alăturat pompierii din cadrul Detașamentului 1 Timişoara cu patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un container de stingere, o autoscară mecanică şi un echipaj CBRN.

Citește și: Explozie într-un apartament din județul Timiș: un bărbat și o femeie s-au ales cu arsuri

Incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de aproximativ 2000 mp, în interiorul unei hale, pe o secţie de piese de auto şi vopseluri.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO| Tragedie la Rafinăria Petromidia. Două persoane au căzut într-un bazin cu azot

Aproximativ 40 angajați s-au autoevacuat, fără a se înregistra victime.

Incendiul a fost lichidat în jurul orei 03.25.

Citește și: Accident rutier grav, urmat de un incendiu. Opt mașini au fost distruse

În urma efectuării măsurătorilor de către echipajul CBRN, nu au fost detectate substanțe toxice în aer, precizează ISU Timiș.

Citește și: Alina a murit în timp ce pregătea micul dejun copiilor ei, după ce bucătăria a explodat și a fost cuprinsă de flăcări! Mama femeii este sfâșiată de durere: "Arătați-mi fata! Vreau să o văd pe fata mea"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si