UPDATE- În urma incendiului a ars în totalitate acoperișul casei de tip duplex P+E+M, pe o suprafață de aproximativ 200 mp, dar și mansarda. De asemenea, a fost afectat de fum și etajul locuinței.

Din nefericire, o persoană vârstnică de sex feminin a fost găsită de pompieri decedată în locuință.

Incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit produs la improvizațiile electrice din locuință.

Un incendiu a cuprins  acoperișul şi mansarda unei case din municipiul Sibiu, cel mai probabil în urma unui scurtcircuit produs la improvizațiile electrice. O femeie în vârstă a fost găsită moartă de pompieri.

Ce au anunțat autoritățile

Incendiul a izbucnit, în noaptea de duminică spre luni, la o casă de locuit de pe strada Alexandru Vlahuţă din municipiul Sibiu, acolo fiind trimise două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenție şi salvare la înălțime, o autospecială de descarcerare, o autospecială de primă intervenție şi comandă şi două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Incendiu devastator, 8 localități evacuate

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta generalizat la acoperișul casei, pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătraţi.

Citește și: Incendiu în cea mai mare piață agroalimentară din Slatina. Două depozite de marfă au ars

„În urma incendiului a ars în totalitate acoperișul casei de tip duplex P+E+M, pe o suprafaţă de aproximativ 200 mp, dar şi mansarda.

De asemenea, a fost afectat de fum şi etajul locuinţei. Din nefericire, o persoană vârstnică de sex feminin a fost găsită de pompieri decedată în locuinţă”, a transmis ISU Sibiu.

Citește și: Incendiu la o navă ancorată în Portul Constanța. Focul a izbucnit în zona spaţiilor de locuit

Incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit produs la improvizațiile electrice din locuinţă, au menţionat pompierii.

Citește și: Incendiu într-un bloc din București. Focul a pornit din zona de unde locatarii aruncă gunoiul menajer


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si