Un incendiu a izbucnit duminică, într-un apartament situat la etajul 6 al unui bloc de pe Şoseaua Colentina, din Capitală, fiind degajări mari de fum care au afectat şi apartamentele învecinate.

Comform ISU Bucureşti- Ilfov, un incendiu s-a produs într-un apartament de la etajul 6 al unui bloc de pe Şoseaua Colentina 62, fiind degajări mari de fum în interiorul apartamentului ăi pe casa scării.

Nu există victime în urma incendiului produs pe șoseaua Colentina

Până în acest moment nu sunt persoane rănite.

Citeste si: Ultima oră! Incendiu puternic. O femeie și-a pierdut viața și 30 de persoane au fost evacuate

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

incendiu șoseaua colentina
Incendiu de ultima oră în București.[Sursa foto: google]

Concomitent cu stingerea incendiului sunt verificate şi apartamentele învecinate, în care a pătruns fum.

Citeste si: Tragedie uriașă. 11 morți într-un incendiu la un azil de bătrâni

Incendiul a fost localizat, nu au fost identificate persoane in apartamentul afectat de incendiu. Sunt verificate în continuare etajele superioare.

La intervenţie participă opt autospeciale de stingere, trei ambulanţe SMURD, un echipaj de descarcerare, autoscară, precum şi forţe de la Detaşamentul Special de Salvatori.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si