Close sidebar
Close sidebar

Incendiu de ultim moment. Traficul a fost oprit pentru a permite accesul pompierilor

Incendiu de ultim moment la o casă de vacanţă din localitatea Soveja. Traficul pe DN 2L este oprit pentru a permite intervenţia pompierilor.

Georgiana Balaban,

Traficul pe DN 2L este blocat pentru a permite intervenţia pompierilor. [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Pompierii din Vrancea intervin, sâmbătă, pentru stingerea unui incendiu de proporţii care a cuprins o casă de vacanţă situată în localitatea Soveja. Mai multe persoane care se aflau în vilă au ieşit înainte de venirea pompierilor. Traficul pe DN 2L este blocat pentru a permite intervenţia pompierilor.

Trafic oprit pentru a opri flăcările 

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, incendiul a fost anunţat în jurul orei 9.45. Acolo s-au deplasat 5 autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.

Când au ajuns la locul incendiului, pompierii au constatat că focul se manifesta generalizat, la întreaga casă de vacanţă, cu parter plus etaj, pe o suprafaţă de circa 600 de metri pătraţi.

Citeste si: Apartamente de vânzare în Bacău – cum poți încălzi gratuit locuința

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Fiica uneia dintre pacientele care a murit în incendiu: „Dacă nu mă trimitea mama să îi duc bagajele, muream şi eu acolo lângă ea”

Incendiu la Soveja. [Sursa foto: PixaBay]

Mai multe persoane care se aflau în vilă se evacuaseră înainte de sosirea pompierilor, astfel că până în acest moment nu sunt victime.

Traficul pe DN2 L Tecuci-Lepşa este blocat în zona în care este casa de vacanţă şi deviat pe o rută ocolitoare, pentru a permite intervenţia pompierilor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI