Un incendiu a izbucnit, marţi după-amiază, la Spitalul de Psihiatrie din Gătaia, judeţul Timiş, într-un salon al pavilionului în care sunt internaţi pacienţi cu COVID-19. Focul a pornit după ce o persoană cu probleme psihice a dat foc unei saltele, fiind stins de cadrele medicale cu un extinctor. Pacienţii din pavilion au fost evacuaţi totuşi.

Un pacient cu probleme psihice a dat foc unei saltele

Potrivit pompierilor din Timiş, în salonul în care a izbucnit incendiul erau internate două persoane, una dintre ele având probleme psihice.

Acea persoană a dat foc unei saltele, iar personalul medical a intervenit rapid şi a reuşit să stingă flăcările cu un extinctor.

incendiu spital de psihiatrie
Incendiu la un spital de psihiatrie.[Sursa foto: google]

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pacienţii aflaţi în pavilionul respectiv au fost evacuaţi, în urma incendiului nefiind înregistrate victime.

Citeste si: Ultima oră! Incendiu violent. O femeie și-a pierdut viața și 30 de persoane au fost evacuate

Acolo au fost ajuns şi pompierii cu autospeciale şi ambulanţe SAJ de la Spitalul Orăşenesc Deta, dar nu a fost nevoie de intervenţia acestora.

În prezent se lucrează la decontaminarea pavilionului.

Citeste si: Incendiu devastator la un Spital de Psihiatrie din Iași


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si