Close sidebar
Close sidebar

Intervenţie a pompierilor la o clinică medicală, unde s-a produs un început de incendiu

Pompierii din Suceava au intervenit, joi, la sediul unei clinici medicale private din municipiu unde un început de incendiu a avut loc la un tablou electric. Nimeni nu a fost rănit şi nici nu a fost nevoie de evacuarea spaţiului în care funcţionează clinica.

Georgiana Balaban,

Incendiu izbucnit într-o clinică medicală.

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Incendiul, în urma căruia s-a produs degajare de fum, a avut loc la un tablou electric în incinta sediului unei clinici private din cartierul Obcini din municipiul Suceava.

Citește și: VIDEO |Incendiu devastator. O femeie a fost găsită moartă

Oficialii ISU au declarat că tabloul electric se afla într-o încăpere separată, astfel încât nimeni nu a fost rănit şi nici nu a fost nevoie de evacuarea spaţiului. Incendiul a fost lichidat în scurt timp.

Incendiu puternic în localitatea Baia. O anexă gospodărească a fost făcută scrum

Un incendiu violent a izbucnit în localitatea Baia. Au ars o anexă gospodărească, de aproximativ 50 de metri pătrați, dar și bunurile din interior.

De ce a pornit focul.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Incendiu masiv în estul Spaniei! Mii de persoane au fost evacuate

Autoritățile au fost sesizate de incident, prin apel la 112, la data de 28 martie 2023, ora 14:13.

Citește și: Incendiu devastator, 8 localități evacuate

Pompierii militari ai Detașamentului Fălticeni împreună cu lucrători ai SVSU Cornu Luncii și Bogdănești, au intervenit cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea Baia.

Citește și: Cine este bărbatul care a murit ars de viu în centrul istoric din Oradea. Victima nu a putut fi salvată la timp

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI