Festivalul UNTOLD 2023 . Anul acesta, cel mai popular festival din țara noastră se desfășoară în perioada 3-6 august, organizatorii surprinzând participanții cu nume în premieră: Bebe Rexha, Ava Max, Imagine Dragons și mulți alții.

Incendiu UNTOLD 2023: o scenă a luat foc din cauza artificiilor. Pompierii au intervenit, din fericire, la timp

Incendiu UNTOLD 2023: o scenă a luat foc din cauza artificiilor. Pompierii au intervenit, din fericire, la timp

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Alexandru Boariu, norocosul care a dansat pe scena Untold alături de Bebe Rexha/ ”M-a aplaudat si m-a sustinut, a dansat cu mine ca si cum eram vechi prieteni”

Unii dintre cei mai așteptați artiști de anul acesta au urcat deja pe scena de la Cluj și și-au bucurat sutele de mii de fani veniți din toate colțurile lumii pentru a le vedea prestația.

Incendiu UNTOLD 2023: o scenă a luat foc din cauza artificiilor. Pompierii au intervenit, din fericire, la timp

Scena principală de la Untold a fost cuprinsă de flăcări. Pompierii au intervenit rapid

Joi seara, pe data de 3 august, în prima seară de Untold 2023, mii de fani au avut parte de un incident mai puțin plăcut și care ar fi putut devenii rapid o adevărată tragedie. În timpul show-ului DJ-ului brazilian Alok, scena a fost cuprinsă de flăcări din cauza unei defecțiuni la sistemul pirotehnic.

Citește și: VIDEO- Taylor Swift, moment emoționat în timpul concertului împreună cu fata regretatului baschetabalist, Kobe Bryant. Artista a anunțat un nou turneu

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Miroase foarte tare a fum, am văzut cum s-a stins repede incendiul, însă oamenii au început repede să se panicheze. Nu cred că ar fi locul unde să vrei să fii prins când fiecare aleargă pentru viața lui. Este bine că până acum nu au existat evenimente, să spun așa, decât ăsta ”, a precizat unul dintre participanții la festival, conform jurnaliștilor de la  Ziar de Cluj.

Incendiu UNTOLD 2023: o scenă a luat foc din cauza artificiilor. Pompierii au intervenit, din fericire, la timp

Atunci când vine vorba de spectacolele susținute de marii artiști, organizatorii festivalului pun la punct un show foarte bine organizat, care de cele mai multe ori presupune jocuri de lumini, dar și efecte pirotehnice, puse toate în scenă pentru a crea un moment unic. Din nefericire, de data aceasta, unul dintre echipamentele folosite în timpul concertului pentru jocurile de artificii a luat foc, lucru care a panicat rapid mulțimea.

Unul dintre organizatorii festivalului a încercat să înăbușească flăcările cu ajutorul unei pături. În ciuda încercării acestuia, a fost  însă nevoie de intervenția ISU Cluj pentru a stinge în siguranță flăcările. 

Citește și: VIDEO- Distracție la cote maxime în Suceava: Sute de gospodari au participat la „Jocul pe toloacă”

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„În jurul orei 23.00 a avut loc un incident, pe scena principală a festivalului. Acestea au produs o ardere necontrolată care putea deveni un început de incendiu. A fost vorba despre câteva materiale decorative care s-au aflat pe un echipament care producea efecte speciale.

Unul dintre organizatori a încercat să înăbușe flăcările respective, însă un ofițer de pompieri a folosit un stingător și a fost stinsă arderea respectivă în câteva secunde  ”, a transmis Andrei Biriş, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj. 

Incendiu UNTOLD 2023: o scenă a luat foc din cauza artificiilor. Pompierii au intervenit, din fericire, la timp

Conform afirmațiilor organizatorilor, nu este prima dată când se întâmplă un incident de acest fel.

Cu patru ani în urmă, o situație similară a avut loc tot pe scena principală a festivalului, atunci când unul dintre echipamente a luat foc.

Citește și: Coldplay a decis să susțină un al doilea concert în România, pe 13 iunie. Biletele pentru concertul din 12 iunie s-au apuizat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si