Nu au existat victime, însă trenurile au ajuns la destinaţie cu zeci de minute întârziere, cât le-a luat pompierilor să stingă flăcările. 

Incendiul a afectat circulația trenurilor

S-a întâmplat după ora 19.00, în localitatea Albeşti Paleologu, din Prahova. Un incendiu uriaş a izbucnit pe câmpuri, iar din cauza vântului puternic, vâlvătaia s-a extins şi a ajuns până aproape de calea ferată.

Citeste si: Bătrână carbonizată într-un incendiu izbucnit în propria casă, în Ialomița

Unele trenuri au reuşit să treacă periculos de aproape de flăcări. Din cauza fumului gros, însă, alte trenuri au fost oprite în gări.

''Veneam de la Iaşi spre Bucureşti şi, când mai aveam aşa, vreo oră să ajungem, am văzut că s-a oprit trenul.'', a spus un călător.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit

Călătorii au fost nevoiţi să aştepte zeci de minute, timp în care spun că nu li s-au dat prea multe explicaţii.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

După ce incendiul a fost lichidat garniturile s-au pus în mişcare. Au ajuns însă la destinaţie cu întârzieri mari.

Citeste si: Şapte locuinţe au fost distruse de un incendiu, în Argeș. Nu au fost înregistrate victime

Nu este singurul incendiu de vegetaţie uscată la care au intervenit pompierii prahoveni aseară. Alte focuri au fost stinse la Cioranii de Sus și la Vadu Săpat.

Puternic incendiu de vegetatie. Mai multe case si o ferma agricola au fost in pericol

Din cauza vântului foarte puternic, incendiul s-a extins spre localitatea Gura Văii, spre gospodăriile oamenilor, o livadă, dar și spre o fermă agricolă. De asemenea, incendiul s-a propagat spre o zonă în care erau plantate diferite specii de arbori, plantație înființată prin fonduri europene.

Citeste si: O mașină a luat foc și a explodat în centrul Capitalei. Trafic blocat

Au ars peste 80 hectare vegetație uscată și plantație cu diferite specii de arbori, două hectare viță de vie, două adăposturi pentru animale și aproximativ două tone furaje.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si