Close sidebar
Close sidebar

Incendiu urias intr-un bloc din Bucuresti - Peste 50 de persoane au fost evacuate de urgenta - Trei persoane au fost duse la spital

Aproximativ 50 de locatari ai unui bloc din Capitala, intre care zece copii, au fost evacuati, joi dimineata, in urma unui incendiu puternic izbucnit intr-un apartament de la primul etaj al imobilului, potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov. Trei persoane, intre care un copil, au fost transportate la spital.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Incendiul a izbucnit in jurul orei 02.30, intr-un apartament de la etajul 1 al unui bloc de pe bulevardul Ramnicu Sarat din sectorul 3 al Capitalei, iar fumul dens a inundat toata casa scarii.

Pompierii ajunsi la fata locului au evacuat 50 de locatari, intre care zece copii.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Avand in vedere degajarile mari de fum care au inundat casa scarii si care puteau cuprinde si apartamentele de la etajele superioare, au fost constituite, in mod prioritar, echipe de cautare-salvare pentru evacuarea tuturor persoanelor surprinse. Simultan cu actiunile de evacuare s-a intervenit si pentru localizarea si stingerea incendiului.

Dupa aproximativ o ora din momentul anuntarii incendiului, toate persoanele au fost evacuate, iar incendiul a fost lichidat", au anuntat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov.

In urma incendiului, au fost duse la spital trei persoane- un barbat care a suferit arsuri pe maini si pe fata si care a fost transportat la Spitalul "Bagdasar-Arseni", o femeie care a facut un atac de panica si care a fost transportata la Spitalul "Sfantul Ioan" si o fetita de 4 ani, expusa la fum, care a fost dusa la Spitalul "Marie Curie".

La fata locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri cu trei autospeciale, cinci ambulante SMURD, un echipaj de descarcerare si Detasamentul Special de Salvatori.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI