Close sidebar
Close sidebar

Incendiu uriaș la o fabrică de sicrie

Un incendiu puternic a izbucnit, în noaptea de miercuri spre joi, la o hală a unei fabrici de sicrie din localitatea Valea Mare de Criş, judeţul Bihor.

Sorin Negru,

Incendiu la fabrica de sicrie din Bihor

[Sursa foto: ISU Bihor]

DISTRIBUIE
acest articol

Incendiu la fabrica de sicrie. Pompierii au intervenit de urgență cu mai multe autospeciale pentru a împiedica flăcările să se extindă la celelalte şapte hale. Incendiul a fost localizat, dar intervenţia continuă, joi dimineaţă.

Citește și: Cine este incendiatorul din Parlamentul României și câți ani riscă să stea după gratii

ISU Bihor a transmis că pompierii militari ai Staţiei de Pompieri Aleşd şi ai Detaşamentelor 1 şi 2 Oradea intervin pentru lichidarea unui incendiu la o hală de producţie de sicrie din localitatea Valea Mare de Criş. 

Apelul a fost primit în dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” Bihor, în jurul orei 01.10 dimineața.

La fața locului s-au deplasat opt echipaje de pompieri militari cu două autospeciale de stingere, patru containere de apă, o autoscară şi un echipaj de prim ajutor.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Incendiu la fabrica de sicrie din Bihor

[Sursa foto: ISU Bihor]

”La sosirea primelor echipaje, flăcările se manifestau violent la una din cele 8 hale industriale din cadrul fabricii, alimentate de cantitatea mare de materiale combustibile- cherestea şi lemn-, existând un risc ridicat de

extindere la celelalte hale, lipite de aceasta", spun cei de la ISU Bihor.

"Incendiul a fost localizat, pompierii acţionând pentru protecţia clădirilor şi bunurilor neafectate de flăcări. Echipajele acţionează în continuare, la faţa locului, pentru lichidarea acestuia”, a mai transmis sursa citată.

Din fericire, în urma incendiului nu sunt persoane rănite.

În sprijin, a intervenit şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Borod, cu autospecială tip vidanjă şi buldoexcavatoare.

Incendiu la fabrica de sicrie din Bihor

[Sursa foto: ISU Bihor]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI