Salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină în localitatea Nalbant pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la o casă.  Incendiul a pornit de la un coș de fum neizolat corespunzător față de materialele combustibile.

Citeste si: Hamude de la "Puterea Dragostei" s-a dat singur de gol! A postat un video din sală, însă toată lumea a observat un detaliu uimitor! L-au taxat pe loc: "Este un fals"

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

14 subofițeri au intervenit cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 1 SMURD.  Incendiul a cuprins întâi o anexă care era lipită de casă, iar apoi s-a extins și la acoperișul casei.  Fiind noaptea, incendiul a fost sesizat cu întârziere.  vDin fericire nu au fost înregistrate victime.

Citeste si: Conflict mocnit in tabara Faimosilor, la "Exatlon"! Cine a parasit competitia sportiva?

Apelul de urgență a fost în jurul orei 01.00, iar intervenția a fost încheiată în jurul orei 03.30. Casa a fost distrusă din temelii.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si