Close sidebar
Close sidebar

Incendiu violent în Brașov, la grajdurile de animale. Șapte autospeciale ale pompierilor intervin

Un incendiu violent a cuprins, miercuri seară, mai multe grajduri de animale din Ticușul Nou. Șapte autospeciale intervin pentru stingerea incendiului.

Diana Puiu,

Incendiu violent în Brașov, la grajdurile de animale. Șapte autospeciale ale pompierilor intervin

[Sursa foto: monitorulcluj.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Incendiul violent pornit miercuri seară se întinde pe o suprafață de 500 de metri pătrați, la mai multe grajduri de animale. Acestea au fost evacuate în siguranță, iar la fața locului acționează cinci autospeciale cu apă şi spumă ale ISU Braşov şi două autospeciale aparţinând serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă, fiind trimis şi un echipaj SMURD.

Citeste si: Locuinţă distrusă într-un incendiu în comuna Bogdăneşti, Vaslui

Mai multe incendii au avut loc de la începutul acestui an

Numeroase incendii au avut loc încă de la începutul acestui an. La mai puțin de câteva ore după intrarea în 2022, cincii incendii au produs pagube în mai multe gospodării din Suceava, iar proprietarii locuințelor au avut nevoie de îngrijiri speciale.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa după ce s-a aflat de cazul americanului care s-a trezit în timp ce medicii îi scoteau inima- antena3.ro

Citeste si: Gest șocant- și-a incendiat tatăl

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI