Coloana de fum a fost vizibilă de la mai mulți kilometri distanță și a fost sesizată Garda de Mediu. Incendiul violent a izbucnit la un depozit de mase plastice, la fostul CAP din comuna Becicherecu Mic. Mai multe deșeuri din materiale plastice au ars, dar nu au fost înregistrate victime.

Citeste si: Incendiu puternic în zona industrială Buzău. Mesaj RO-ALERT de ultimă oră

Localnicii au fost avertizați prin RO-ALERT

Intervenția pompierilor este una dificilă. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje cu 15 subofițeri din cadrul Detașamentelor 1 și 2 de Pompieri Timișoara.
O cisternă cu o capacitate de 7.000 de litri de apă a fost adusă la fața locului.

Citeste si: Incendiu la un motel din Neamț: Pompierii au transmis că intervenția este una dificilă

Un incendiu puternic a avut loc în zona industrială Buzău

Un incendiu puternic a izbucnit luni după-masa în zona industrială Buzău. Autoritățile au emis un mesaj RO-ALERT de ultimă oră.

Un incendiu major,  cu mari degajări de fum,  a izbucnit luni la o hală de mase plastice din Zona Industrială a municipiului Buzău.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si:  Incendiu puternic la clădirea APACA, din Capitală

Autoritățile au emis o atenționare  prin sistemul RO-Alert  în care îi roagă pe locuitorii din zonele limitrofe să lase libere căile de acces pentru forţele de intervenţie. 

  Conform prefectului județului Buzău, Daniel-Marian Țiclea, pompierii au reușit să localizeze incendiul iar pericolul extinderii flăcărilor la vecinătăți a fost eliminat.

Ce transmite mesajul RO-Alert

În urmă cu puțin timp, sistemul RO-ALERT a emis un mesaj de avertizare în legătură cu incendiul izbucnit la o hală de mase plastice din Zona Industrială:

„INCENDIU major cu degajări mari de fum produs la AGROSEM S.A zona Industriala Buzau. Ocoliţi/evitaţi zona. Lăsaţi libere căile de acces pentru forţele de intervenţie. Respectaţi recomandările dispuse de autorităţi. DSU\IGSU\ISU”   se precizează în mesajul RO-Alert.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si