Incendiu puternic, seara trecută, într-o gospodărie din comuna Ștefan cel Mare, județul Argeș. O femeie a suferit un atac de panică și a primit îngrijiri medicale la fața locului.

Citește și: Incendiu într-un apartament din Timișoara. Trei persoane au ajuns la spital

Focul a mistuit o bucătărie de vară și anexele învecinate, pe o suprafață de aproximativ de 200 de metri și o parte de casă.

Un pompier voluntar, de 42 de ani, a ajuns la spital după ce s-a tăiat la mână. La fața locului au intervenit două autospeciale ale pompierilor militari, două ale serviciilor de voluntari și un echipaj SMURD. Deocamdată nu e clar de la ce a ponit incendiul. 

Citește și: 24 de garaje s-au făcut scrum. Pompierii luptă cu flăcările

Incendiu într-un apartament din Timișoara. Trei persoane au ajuns la spital

Incendiu puternic într-un apartament din Timișoara. Zeci de persoane au fost evacuate, iar trei dintre ele au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Un incendiu puternic a izbucnit, noaptea trecută, într-un apartament din Timișoara. Flăcările au cuprins primul etaj al unui bloc de pe calea Șagului. La locul evenimentului s-au deplasat trei autospeciale cu apă și spumă, o autoscară mecanică și două ambulanțe SMURD tip B.

Citește și:  O bătrână de 81 de ani a salvat o familie din Oradea, după ce a izbucnit un incendiu: „Îi adresăm felicitări acestei doamne!”

16 pompieri s-au luptat cu flăcările. 25 de persoane s-au autoevacuat, iar alte cinci au fost evacuate de pompieri. Trei persoane s-au intoxicat cu fum și au avut nevoie de  îngrijiri medicale.  Pompierii vor stabili ce a produs incendiul.  

24 de garaje s-au făcut scrum. Pompierii luptă cu flăcările

Incendiu devastator în Bacău. 24 de garaje s-au făcut scrum, aflate în spatele mai multor blocuri. Pompierii intervin pentru stingerea flăcărilor. Un incendiu devastator a izbucnit, în cursul zilei de azi, la  24 de garaje  din Bacău, situate pe strada Vasile Alecsandri, în spatele clădirii de taxe și impozite. Autoritățile au intervenit, trimițând la fața locului două autospeciale echipate cu șase subofițeri fiecare, însoțite de trei Subgrupe de Pompieri (SGP). 

Citește și:  VIDEO- Un bărbat a incendiat o mașină, fiind nemulțumit că nu are pe unde să treacă cu bicicleta

Incendiul se manifesta într-o manieră violentă, iar pompierii și-au concentrat eforturile pentru localizarea incendiului și limitarea efectelor sale negative. Nu au fost înregistrate victime. Cauza probabilă ar fi fost un foc deschis în spații închise. Un autoturism a fost afectat în proporție de 70%.  

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si