A fost panică sâmbătă seara, în Arad! Mai mulți locatari ai unui bloc cu 10 etaje de pe strada Predeal au fost evacuați dintr-un bloc, după ce incendiul a izbucnit la etajul cinci.

Un bătrân a suferit arsuri pe mâini și pe față

Din păcate, proprietarul apartamentului, un bărbat de 72 de ani a fost găsit cu arsuri la mâini și față, iar acesta a fost  coborât și predat medicilor, care l-au transportat de urgență la spital.

Când au ajuns pompierii, într-una din încăperi ardea o saltea, pe o suprafață de aproximativ 15 metri pătrați. De asemenea, fumul era unul dens.

Așadar, mai mulți pompieri au decis că este necesară evacuarea celor care stau în apropiere de respectivul apartament, dar au ventilat și casa scării. În total 30 de persoane au ieșit din locuințe. Pompierii militari ai Detașamentului Arad au acționat în total cu două autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțimi, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD. 

„În urma recunoașterii efectuate de către pompieri, în interiorul încăperii a fost identificată o victimă, este vorba despre proprietarul apartamentului, un bărbat în vârstă de 72 de ani, conștient și cooperant, prezentând arsuri la nivelul feței și membrelor superioare. Victima a fost evacuată de pompieri și preluată de către echipajul medical SAJ, care a transportat-o la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare”, a declarat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad.

Incendiu bloc Arad

Un incendiu a izbucnit sâmbătă seară, într-un bloc cu 10 etaje din Arad.

[Sursa foto: Observator]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Un bărbat s-a costumat în Moș Crăciun și a sfârșit sub ochii a zeci de copii, după ce s-a dezechilibrat și a căzut de la etajul 24 al unei clădiri: „Toți părinții sunt în stare de șoc”

Vecinii au reușit să iasă singuri, teferi din locuințe

Și vecinii au ajutat la stingerea flăcărilor, pentru ca toată lumea să fie în siguranță.

„Eram în apartament. Mi-au bătut vecinii la ușă, mi-au spus că este un incendiu la etajul 5, să cobor de urgență. I-am ajutat la întinderea furtunurilor, la ce era de urgență. Și pompierii și Ambulanța au fost la timp, la maxim, le mulțumim! Datorită lor am putut face multe ”, a spun un locatar pentru Special Arad.

Incendiu bloc Arad

Un incendiu a izbucnit sâmbătă seară, într-un bloc cu 10 etaje din Arad.

[Sursa foto: Observator]

Citește și: Luptătorul de MMA Alin Chirilă a fost reținut de polițiști după ce ar fi răpit și bătut cu bestialitate un bărbat în județul Galați

Pompierii au reușit să stingă incendiul în aproximativ 10 minute. Încă nu se știe care a fost exact cauza izbucnirii flăcărilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si