Pompierii de la ISU Olt au intervenit, marți, pentru stingerea unui incendiu violent, izbucnit la o hală de dezmembrări auto.

Pompierii intervin cu mai multe autospeciale

Incendiu se manifestă cu degajări mari de fum.

Citește și: Incendiu lângă plaja plină de turiști

Citește și: VIDEO- Incendiu de vegetație în Eforie Sud, aproape de plajă. Mai multe hectare au ars

“La locul evenimentului au fost alocate, progresiv, cinci autospeciale de stingere, două echipaje SMURD, două autospeciale pentru primă intervenţie, o autospecială pentru intervenţie la înălţime şi un echipaj Chimic Biologic Radiologic şi Nuclear (CBRN), cu aproximativ 30 de pompieri. În sprijin se deplasează şi două cisterne de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Caracal”, a transmis ISU Olt.

Incendiu de vegetație în Eforie Sud, aproape de plajă. Mai multe hectare au ars

Din ce în ce mai multe incendii în Constanța. Astăzi a avut loc un incendiu de vegetație în apropiere de plaja din Eforie Sud. Nu au existat victime.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Incendiu violent într-o comună din Prahova. Au ars peste 200 de baloți de paie

Pe 10 iulie, mai multe hectare din Eforie Sud au ars, după ce a izbucnit un incendiu de vegetație. Uscăciunea de pe câmp în combinație cu gradele foarte ridicate din termometre au creat un incendiu de vegetație care a ars 6 hectare de pământ.

Citește și: Un microbuz cu muncitori a luat foc pe un drum din județul Vaslui. Care este starea de sănătate a pasagerilor?

Un incendiu de vegetație a izbucnit, luni după-amiază, lângă plaja din Eforie Sud. La fața locului au intervenit trei autospeciale de stingere cu apă și spumă de la ISU Dobrogea. Incendiul a fost lichidat la timp, chiar dacă vântul care bătea puternic a îngreunat acțiunea pompierilor. Potrivit ISU Dobrogea au ars 5-6 hectare de vegetație uscată.

Turiștii aflați în zonă au publicat mai multe imagini video pe rețelele sociale. În imagini se observă fumul gros în zona Capul Turcului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si