Close sidebar
Close sidebar

Incendiu violent la un azil de bătrâni din Suceava. A fost activat Planul Roșu de intervenție

Clipe de groază la un azil de bătrâni din Suceava! Un incendiu a izbucnit la acoperișul clădirii.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Autoritățile au activat Planul Roșu de intervenție. Toți cei 60 de bătrâni au fost evacuați și din fericire nu au existat victime. Pompierii verifică fiecare încăpere pentru a se asigura că nu a rămas nimeni în interior.

Pentru asigurarea misiunii medicale de transport și relocare a persoanelor evacuate, a fost activat Planul Roșu de Intervenție la nivelul județului, arată reprezentanții Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit la bordul navei pe care o conducea, în această dimineață, la Constanța!

Au intervenit la fața locului 6 autospeciale de stingere, o autoscară de intervenție la înălțime, 9 echipaje medicale de prim-ajutor, o unitate de terapie intensivă mobilă și o ambulanță pentru victime multiple.

Au fost mobilizați peste 70 de pompieri. Potrivit pompierilor, a fost afectată de incendiu o suprafață de aproximativ 500 de metri pătrați din acoperișul clădirii, care nu a fost invadată cu fum.

Bătrânii sunt transportați cu echipajele SMURD la un alt centru din localitatea Vama.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI