Cătălin Drulă și-a exprimat gândurile împreună cu cele ale echipei de la Ministerul Transporturilor prin intermediul unei postări făcute pe Facebook. Acesta a declarat faptul că este alături de familiile celor 5 decedați în incendiul de la Institutul ”Matei Balș”.

Ce mesaj a transmis Ministrul Transporturilor

”În această zi, gândurile mele şi ale echipei de la Ministerul Transporturilor sunt alături de familiile, care, în mod tragic, au pierdut rude în incendiul de la Institutul Matei Balş.

Spitalul Clinic Nr. 1 Căi Ferate Witting din Bucureşti (spital suport COVID-19) este una dintre unităţile sanitare care au primit pacienţi transferaţi în urma incendiului”, a scris, vineri, pe Facebook, Cătălin Drulă.

Acesta a precizat că, în acest moment, trei pacienţi COVID-19 se află în îngrijirea medicilor de la Witting, doi sunt în stare stabilă, o pacientă, care sosise în stare agravată, a fost stabilizată.

Matei Balș incendiu[Sursa foto: www.pressalert.ro]

Citeste si: Detalii cutremurătoare! Fiica uneia dintre pacientele de la Institutul Matei Balş rupe tăcerea

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”O a patra pacientă, care se afla în stare gravă, a fost transferată la Spitalul Militar Central. Echipa mea este în legătură cu colegii de la Ministerul Sănătăţii, iar infrastructura de sănătate din subordinea Transporturilor este gata să ofere sprijin oricând este nevoie”, a mai transmis ministrul.

53 de pacienţi, din 102 pacienţi aflaţi în saloanele din Pavilionul 5 al Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş”, afectat de incendiu, au fost transferaţi, vineri, la alte spitale din Bucureşti.

Citeste si: Incendiu Matei Balş. "Filmul" tragediei. Imaginile groazei din spitalul din Bucureşti. UPDATE

Detalii șocante de la Spitalul ”Matei Balș”

Un al cincilea pacient a fost găsit carbonizat într-o baie în pavilionul Instititului Matei Balş în care patru saloane au fost afectate vineri dimineaţă de un incendiu. Ministrul a precizat că are informaţia de la Poliţie, iar cadavrul a fost descoperit carbonizat într-o baie. 

”Din păcate vă confirm că în urma incendiului de la Matei Balş este vorba despre cinci victime. Transmit condoleanţe familiilor”, a declarat ministrul de Interne Lucian Bode la Digi 24. 

Trei pacienţi au fost găsiţi carbonizaţi de forţele de intervenţie în urma incendiului care a afectat vineri dimineaţă patru saloane în care erau internaţi pacienţi cu COVID-19, la Institutul ”Matei Balş”.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si