Close sidebar
Close sidebar

Incendiul din California face în continuare victime! Pompierii au început să caute persoanele dispărute

Sunt 63 de morti in incendiile din California. Pompierii au reusit sa controleze peste jumatate dintre focare si au inceput dificila cautare a celor mistuiti de flacari. Cifrele reactualizate arata peste 630 de disparuti.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Dragostea si speranta inving si in mijlocul apocalipsei. Nick si-a pierdut casa dar s-a intos sa caute inelul de logodna pe care il pregatise pentru iubita lui. Printre resturi a gasit cutia unde stia ca se afla bijuteria.

Cautari dureroase si epuizante au loc in comitatul Butte, acolo unde pompierii primesc incontinuu rapoarte despre persoane disparute.

Numarul disparutilor a crescut, potrivit CNN, la 631 de persoane. Cei care nu au mai primit vesti de la cei dragi au fost chemati la biroul serifului pentru a da mostre de ADN, pentru identificarea ramasitelor omenesti gasite.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Familiile sinistrate din Paradise, orasul facut scrum, au deschis un proces  impotriva companiei locale de electricitate pe care o considera, spun jurnalistii de la NBC, direct responsabila de propagarea incendiilor.

In sudul Californiei, oamenii se tem ca respira de o saptamana fum toxic dupa ce incendiul a distrus un laborator de cercetari nucleare din Santa Susana.

Iesiti din case doar cu masti! Folositi picaturi pentru ochi.

Sportul in aer liber este interzis! Sunt avertismentele lansate de Agentia pentru Protectia Mediului.
In San Francisco, Sacramento, Oakland si Folsom  scolile au fost inchise din cauza perdelei groase de fum inecacios, imprastiat pana la ocean, la o distanta de 300 de kilometri de aria incendiata.

Eroii Californiei sunt pompierii care s-au luptat cu flacarile la sol si pilotii care au aruncat nonstop cantitati uriase de apa din aer si au stavilit focul.

Autoritatile au anuntat ca au dobandit controlul a peste 60% din incendii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI