Primul meci din sferturile de finală de la Copa America se dispută joi, 4 iulie 2024. Argentina lui Messi joacă împotriva selecționatei din Ecuador.

Argentina s-a impus fără emoții în grupa A de la Copa America, fiind singura echipă cu trei victorii în faza grupelor, împotriva a trei naționale cu un fotbal de calitate: Canada, Chile și Peru. 

Messi, pregătit pentru meciul din sferturile de finală

Messi a revenit refăcut la antrenamente după pauza din grupe și pare să joace în sferturile de finală, potrivit The Guardian.

Citește și: Tricolorii s-au întors acasă! Sute de români i-au așteptat la Mogoșoaia! Primele imagini cu naționala după EURO

În lipsa lui Messi, Lautaro Martínez a făcut spectacol pe teren. După ce a început turneul pe banca de rezerve, Martínez și-a făcut loc în formația de start, marcând de patru ori în trei jocuri.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ecuador a fost la un pas de eliminarea din grupe, dar s-a salvat in extremis. Echipa din America centrală are un as în mânecă, vedeta adolescentă Kendry Páez, dar comentatorii se gândesc că este prea devreme pentru ca fotbalistul de 17 ani să le ofere o șansă reală împotriva Argentinei.

Brazilia, meci greu cu Uruguay la Copa America

Brazilia are meci dificl cu Uruguay în sferturile de finală de la Copa America. Atacantul de la Liverpool, Darwin Nunez, a jucat un rol important în a ajuta Uruguay să obțină maximum de nouă puncte în faza grupelor și să ajungă în ultimele opt echipe calificate.

Nunez a jucat în fiecare dintre cele trei meciuri ale Uruguay-ului, marcând în victoria cu 3-1 împotriva Panama și victoria cu 5-0 împotriva Boliviei. 

Vinicius a făcut spectacol în meciurile din grupe, dar și Uruguay este o echipă puternică din punct de vedere tehnic sub fostul antrenor de la Leeds Marcelo Bielsa și cu mijlocașul lui Real Madrid Federico Valverde impresionând prin jocul său.

Uruguay a învins SUA în faza grupelor și a eliminat echipa americană din competiție pe care o găzduiește. Poate trece și de Brazilia în următorul lor meci?

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Copa America- programul din sferturile de finală

Joi, 4 iulie: Argentina v Ecuador
Vineri, 5 iulie: Venezuela v Canada
Sâmbătă, 6 iulie: Columbia v Panama
Duminică, 7 iulie: Uruguay v Brazilia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si