Începând de luni, 17 iulie, emisiunea “Teo Show” va fi difuzata in fiecare luni si marti, de la ora 23:00, la Kanal D. Cu o echipă dedicată și entuziastă, la carma acesteia fiind inegalabila Teo Trandafir, "Teo Show" aduce în prim-plan subiecte dintre cele mai interesante pentru publicul larg. Începând de săptămâna viitoare, serile de luni si marti vor  fi deosebite prin aducerea în fața telespectatorilor a celor mai captivante subiecte, imediat după încheierea serialului turcesc de succes al momentului, "Melek".

Citește și: Rona Hartner, declarații tulburătoare, la Kanal D, duminica aceasta, la "40 de întrebări cu Denise Rifai" “Am un caracter impetuos si am avut si vreo două tentative de sinucidere…”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ediția de luni a emisiunii "Teo Show", care va fi difuzată de la ora 23:00, la Kanal D, se anunță a fi una plină de surprize și de momente memorabile. Telespectatorii vor fi martorii transformarii surprinzătoare a artistului CRBL, care și-a schimbat stilul muzical, adoptând o nouă direcție în muzica sa: punk-ul. Telespectatorii vor avea ocazia să afle mai multe despre acest demers și să descopere latura neașteptată a artistului.

Citește și: Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”: Azilele groazei

Tot in editia de luni “Teo Show”, difuzata la 23:00, la Kanal D, Daniela Crudu revine în lumina reflectoarelor. Telespectatorii vor putea afla detalii inedite despre parcursul său și despre cum s-a adaptat noului rol de mamică.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si