Ioana este din Bistrita si din octombrie va fi studenta la Universitatea de Medicina Veterinara. Pentru mai mult confort, tanara cauta un apartament cu doua camere, complet mobilat si utilat, neaparat in zona facultatii.

-Camera foarte luminoasa, geamuri de sus pana jos, se poate studia fara probleme. 10:01

Decent.. pana la pret!

- Pretul de 600 de euro este fix. Avem doua camera, se poate imparti chiria cu o persoana, da 300 de euro de persoana, ar fi un pret echitabil, mai ales daca stam sa ne gandim la locatie

Alexandru Dragoste- senior broker: Un astfel de apartament are pretul un pic mai sus pentru ca este intr-o zona un pic mai buna. Avem mai multe facilitati, avem mall-uri, statii de autobuz, facultatile sunt la o distanta de 5-10 minute de mers pe jos.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cele mai ieftine chirii pentru studenti nu se gasesc in oras, ci in comuna Floresti. Cea mai apropiata facultate se afla la 40 de minute de aici, iar chiria lunara incepe de la 150 de euro.

Ionut a lasat orasul Focsani, ca sa se pregateasca la Iasi pentru viitoarea cariera de medic. Liniste e tot ce vrea!

-Avem un pat dublu cu saltea, un alt dulap, vederea o avem in spate...

O zona destul de linistita, zic eu.  

Plusuri ar mai fi: apartamentul e complet renovat, iar Ionut se poate muta oricand. Chiria il va costa, lunar, 350 de euro!

- E curat,  nu vreau nici ceva foarte pretentios, sa fie in regula, sa fie mobla ok, sa fie aproape.

Cei mai putini bani ii vor da pe chirie, ca de obicei, studentii care stau in camin. Un loc intr-o camera proaspat renovata din campusul Alexandru Ioan Cuza din Galati ii costa lunar 120 de lei.

Cristian Ioja- director Caminele Studentesti Galati: Studentii le personalizeaza in decursul anilor. Intr-un fel e de inteles. Acum trebuie sa le dati jos. Asta avem in plan sa varuim toate spatiile de cazare.

Noul an universitar incepe pe 2 octombrie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si