Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a transmis că în luna septembrie a acestui an, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă a anului. Această anomalie va fi înregistrată în întreaga țară.

Început de toamnă cu temperaturi neobișnuite. Metoerologii au anunțat cum va fi vremea în septembrie. Prognoza completă

Prognoza meteo pentru septembrie. Cum va fi vremea în perioada 4- 10 septembrie?

În prima săptămână din septembrie, temperaturile se vor situa ușor peste media specifică pentru această perioadă a anului în regiunile vestice, centrale, sudice și sud-estice, în timp ce în celelalte zone temperaturile vor fi apropiate de cele normele pentru acest sezon.

Citește și: Cine era polițista de 22 de ani care și-a găsit sfârșitul în prima zi de vacanță în insula Corfu

În ceea ce privește cantitatea de precipitații, se așteaptă excedente locale în extremitatea de sud-vest a țării, în timp ce în restul regiunilor, în special în cele din interiorul Carpaților, se prognozează deficite pluviometrice.

Prognoza meteo pentru septembrie. Cum va fi vremea în perioada 11- 18 septembrie?

În cea de-a doua săptămână a lunii septembrie, meteorologii anunță temperaturi medii mai sus de valorile obișnuite pentru această perioadă, în toate regiunile, cu un accent deosebit asupra celor din nord-vest.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: EXCLUSIV: Femeia cu handicap amendată în Constanța a câștigat procesul cu Poliția/ Avocat: ”Polițiștii o văzuseră în căruciorul rulant și au refuzat să îi predea mașina”

În ceea ce privește precipitațiile, se prognozează deficite în toată țara, cu accent pe zonele montane.

Început de toamnă cu temperaturi neobișnuite. Metoerologii au anunțat cum va fi vremea în septembrie. Prognoza completă

Prognoza meteo pentru septembrie. Cum va fi vremea în perioada 19- 25 septembrie?

Valoarea medie a temperaturii aerului se va situa peste mediile obișnuite pentru acest interval, în toate zonele, cu o accentuare în regiunile sud-estice.

Citește și: Ei sunt elevii care de la începutul anului școlar vor primi bani de la stat. 300.000 de copii sunt eligibili. Ce sumă vor primi de la 11 septembrie?

Cantitatea de precipitații se va apropia de valorile normale pentru acest sezon, în cea mai mare parte a țării.

Prognoza meteo pentru septembrie. Cum va fi vremea în perioada 26 septembrie- 2 octombrie?

Valorile medii ale temperaturilor vor înregistra nivele peste mediile obișnuite pentru această perioadă, în întreaga Românie.

Cantitățile de precipitații se vor apropia de valorile normale pentru acest interval de timp, în toată țara, conform informațiilor furnizate de ANM.

Citește și: Angajaţii din Finanţe şi ANAF amenință cu greva generală. Când vor face sindicaliştii anunțul privind suspendarea activității


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si