Close sidebar
Close sidebar

Incercare de asasinare esuata a presedintelui venezuelean Nicolas Maduro! Reactia sefului statului!

Presedintele venezuelean Nicolas Maduro l-a acuzat pe omologul sau columbian Juan Manuel Santos ca este responsabil de un atentat care l-a vizat sambata, la Caracas, comis potrivit autoritatilor venezuelene cu drone incarcate cu explozivi, relateaza AFP.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

”Astazi au incercat sa ma asasineze”, a declarat Maduro intr-o interventie radiotelevizata.

”Nu am nicio indoiala ca numele lui Juan Manuel Santos este in spatele acestui atentat”, a dat el asigurari.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

La Bogota, Guvernul columbian a respins categoric aceasta acuzatie, pe care a catalogat-o drept ”absurda”.

Un misterios grup rebel, care ar fi alcatuit din civili si militari, a revendicat actiunea, intr-un comunicat difuzat pe retele de socializare.

”Noi nu putem sa toleram ca populatia sa fie infometata, ca bolnavii sa nu aiba medicamente, ca moneda sa nu mai aiba valoare, ca sistemul de educatie sa nu mai invete nimic si sa nu faca decat sa indoctrineze cu comunism”, se arata in acest text, semnat de ”Miscarea nationala a soldatilor in camasa”, necunoscut pana acum.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI