Un bărbat din Podu Hagiului a fost condamnat la închisoare cu suspendare, după ce a încercat o butelie cu bricheta. Gestul bărbatului a distrus gospodăria unei vecine. Bărbatul ar fi vrut să înlocuiască o butelie consumată cu una plină.

Citeste si: Incendiu, într-un bloc de locuințe. 18 persoane au fost evacuate

Incidentul a avut loc în 2018, dar acum a fost dată sentința finală de 4 luni de închisoare, executarea fiind amânată pentru supravegherea timp de doi ani.

Bărbatul a vrut să schimbe butelia vecinei sale, însă nu a verificat o eventuală scurgere de gaz cu ajutorul spumei de săpun sau detergent, ci a aprins bricheta la gura buteliei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Un tânăr român a dispărut dintr-o benzinărie din Germania. Familia și polițiștii fac apel la cetățeni

Gestul bărbatului a declanșat un incendiu care a afectat grav locuința femeii. O bucătărie de vară, o cameră a locuinței, holul și acoperișul au ars, fiind distruse și mai multe bunuri, un butoi, două mese, scaune, televizor, frigider, o dormeză, mașina de cusut, haine și mobila din bucătărie.

Pagubele femeii au ajuns la 25.000 de lei.

Incendiu la un bloc de locuințe 

Un incendiu devastator a izbucnit în Dolj, pe data de 16 august. 18 oameni au fost evacuați de urgență, iar trei au suferit uşoare intoxicaţii cu fum, alte trei având atac panică.

Citeste si: 20 de oameni au murit carbonizați după ce un autobuz s-a ciocnit cu o cisternă cu benzină

Imediat s-a luat măsura evacuării persoanelor din blocul de locuit, concomitent cu stingerea incendiului. Au fost evacuate un număr de aproximativ 18 persoane”,  a transmis ISU Dolj.

Citește si:  3.000 de oameni au fost evacuați din cauza incendiilor din sudul Franței

Sursa citată a precizat că trei persoane prezentau ușoare intoxicații cu fum şi au fost transportate la spital pentru mai multe investigații.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si