Close sidebar
Close sidebar

Închisoarea nu a fost de ajuns! Un bărbat din Suceava a furat suma de 2.000 de euro. Acesta fusese închis 4 ani pentru aceeași infracțiune

Un bărbat din Suceava care a petrecut patru ani în închisoare în urma unei condamnări pentru furt se află din nou în arest, fiind implicat într-un alt caz de acest fel. Această infracțiune a avut loc la doar 9 zile după ce a fost eliberat. Recidivistul este suspectat că a pătruns în casa unei femei și a furat ceasuri și bijuterii în valoare de 2.000 de euro, prejudiciul fiind recuperat.

Alexandra Costea,

Închisoarea nu a fost de ajuns! Un bărbat din Suceava a furat suma de 2.000 de euro. Acesta fusese închis 4 ani pentru aceeași infracțiune

[Sursa foto: istock.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un individ proaspăt eliberat din închisoare a reintrat în atenția autorităților, fiind bănuit de o infracțiune de furt într-o locuință pe care a pătruns după ce a spart un geam.

Citește și: VIDEO- Legea care vrea să oprească „deep fake-ul”. Cu cât ar putea fi amendați făptașii?

Incidentul a avut loc în noaptea de 24 spre 25 octombrie 2023 în comuna Frătăuţii Noi, în zona Vuliva, județul Suceava, și a fost raportat la Poliție de către proprietara casei în data de 25 octombrie.

Bărbatul a fost închis 4 ani pentru acte de furt

„În urma cercetărilor desfăşurate, a întocmirii unui cerc de suspecţi şi investigaţiilor efectuate, s-a stabilit identitatea persoanei bănuite de comiterea faptei, respectiv un bărbat din comuna Frătăuţii Noi, judeţul Suceava.

Întrucât bărbatul este recidivist pentru comiterea unor infracţiuni de furt calificat, fiind eliberat din penitenciar la data de 16.10.2023 după executarea unei condamnări de 4 ani de închisoare, prin ordonanţa organului de cercetare penală al poliţiei judiciare, s-a dispus reţinerea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 24 de ore”, au transmis, marţi, reprezentanții Poliției Judeţene Suceava.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Păcăliți la gramaj în magazine. “Ciupitul la cântar” a devenit practica comercianților

Potrivit aceleiași surse, „ având în vedere conduita şi perseverenţa  infracţională, prin referatul organului de cercetare penală al poliţiei judiciare, s-a propus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de acesta pentru infracţiunea de ”furt calificat”, faptă prevăzută şi pedepsită de art.

228 alin. (1), art. 229 alin. (1) lit. b), d) şi e) şi alin. 2 lit. b) din Codul Penal cu aplicarea art. 41 din Codul penal şi luarea măsurii arestării preventive”.    

De la începutul investigației, forțele de poliție au reușit să recupereze obiectele furate de către suspect, constând în ceasuri și bijuterii în valoare de 2000 de euro, care au fost restituite proprietarei. 

Citește și: Actrița Ileana Ploscaru a murit. Doliu în teatrul din România: ”A plecat la stele, pentru că Doamna Ileana a fost și va rămâne una dintre ele”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI