Bazin modernizat, capcană pentru 18 copii

Incidentul grav a avut loc săptămâna trecută. 18 copii cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani participau la cursuri de înot în bazinul Rapid. S-ar fi simțit un miros înțepător, dar nimeni nu i-a dat atenție. În timp ce copiii se antrenau, vaporii de clor le inundau plămânii.

Citeste si: Întâmplare șocantă la piscină. Un copil de nouă ani a fost aspirat de pompa de recirculare a apei

Copiii au ajuns acasă și imediat au început problemele. Toți cei 18 au ajuns la spital. Dintre aceștia, 10 au fost conecați la aparate pentru a putea respira. În momentul în care s-au prezentat la urgență, nivelul de oxigen era scăzut, spun medicii.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Nefericitul eveniment s-a produs săptămâna trecută, iar minorii au vârste cuprinse între 3 și 10 ani.

Citeste si: VIDEO- Avram Iancu, celebrul înotător român, stabilește un nou record

Concentrația de clor din bazin, cu mult peste limita admisă de lege

Potrivit legii, concentrația maximă de clor dintr-un bazin nu poate depăși valoarea de 0.6%, în timp ce în bazinul respectiv concentrația depășea cu mult această limita admisă, fiind de 3,6%. 

Citeste si: Un nou record olimpic pentru România! Ancuța Bodnar și Simona Radiș au obținut prima medalie de aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Autoritățile au început cercetările în acest caz. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si