Un incident demn de filme s-a petrecut într-un salon de înfrumusețare din Tecuci. Două femei s-au luat la bătaie după care au continuat scenele în plină stradă.

Au mutat bătaia din salon în stradă

Evenimentul a avut loc în urmă cu trei zile, în jurul prânzului, într-un salon de înfrumusețare din Tecuci.

Cearta ar fi pornit de la o plângere depusă de una dintre femei.

Concret, persoana vătămată susține că ar fi fost scoasă afară forțat de cealaltă femeie și lovită în cap și în abdomen. Victima mai spune și că ar fi fost amenințată de cealaltă femeie pentru a o convinge să-și retragă plângerea pe care o făcuse împotriva membrilor familiei ale acesteia.

Citește și: Mașină oprită în trafic, în Ploiești, de mai mulți indivizi înarmați cu bâte și topoare. Reacția Poliției

Mai apoi, scandalul s-a mutat în stradă. Un echipaj de la Jandarmeria Galați, care se afla în patrulă în acea zonă, a observat cum o femeie încearcă să arunce un coș de gunoi în mașina celeilalte care voia să se pună în mișcare.

Jandarmii au intervenit pentru calmarea spiritelor

Astfel, jandarmii au intervenit, au oprit-o pe femeie care le-a povestit că ea ar fi fost victima unei agresiuni.

Cea care ar fi agresat-o era femeia aflată din mașină.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Persoana vătămată, o femeie în vârstă de 25 de ani, a fost invitată de jandarmi la sediul poliției pentru lămurirea aspectelor care au dus la provocarea acestui incident, iar din declarația acesteia a reieșit

faptul că în timp ce se afla într-un salon de înfrumusețare a fost scoasă afară forțat de către femeie și lovită în cap și abdomen, ulterior fiind amenințată de către acestea pentru a o determina să își retragă plângerea împotriva unor membrii ai familiei agresoarei, într-un dosar aflat în cercetare”, a relatat Jandarmeria Română.

echipaj de jandarmi

Echipaj de jandarmi, prezent la incident

[Sursa foto: Jandarmeria Română]

Cea care a fugit cu mașina a reușit să fie identificată de jandarmi care au întocmit actele de sesizare a organelor de cercetare penală pentru constituirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În continuare polițiștii fac cercetări.

Ce au transmis autoritățile?

„Incidentul a avut loc în urmă cu trei zile, în jurul prânzului, pe o stradă din municipiul Tecuci. Echipajul de jandarmerie care se afla în misiune de menținere a ordinii publice a observat cum o femeie intenționează să arunce cu un coș de gunoi într-un vehicul care se punea în mișcare. Jandarmii au intervenit imediat și au oprit acțiunea acesteia.

Femeia a precizat că fusese agresată fizic de către o cunoștință, tot femeie, iar la momentul în care jandarmii au surprins-o ea încerca să o oprească să fugă de la fața locului.

Întrucât la fața locului s-au strâns mai multe persoane, agresoarea a fugit cu un vehicul, fiind ulterior identificată de către jandarmi, care au întocmit actele de sesizare a organelor de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare. Cercetările sunt continuate de poliție”, au transmis autoritățile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si