Close sidebar
Close sidebar

Incident dramatic în Botoșani! Un copac s-a prăbușit peste un adolescent de 16 ani

Un tânăr în vârstă de 16 ani din judeţul Botoşani a fost la un pas de moarte. Adolescentul voia să taie lemne în pădure doar că lucrurile au luat o altfel de întorsătură. Băiatul a fost lovit în cap de un copac care s-a prăbușit peste el. Martorii i-au sărit imediat în ajutor şi au sunat la 112, iar victima a fost transportată de urgenţă la spital. 

Alexandra Costea,

Incident dramatic în Botoșani! Un copac s-a prăbușit peste un adolescent de 16 ani

[Sursa foto: istock.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Din fericire, adolescentul în vârstă de 16 ani se află în afara oricărui pericol, dar va rămâne în continuare internat la Spitalul de copii din municipiul. Băiatul are o fractură nazală, dar și mai multe contuzii la nivelul capului. 

Citește și: Un șofer român de TIR a fost arestat în Franța după ce a folosit 49 de carduri obținute fraudulos: „Patronul mi-a cerut să plătesc cu aceste carduri”

Luni, 5 decembrie 2022, la orele după-amiezii, tânărul în vârstă de 16 ani se afla, împreună cu un alt tânăr în vârstă de 24 de ani, la un vecin din localitate, care îi plătea pentru a-i fi tăiați mai mulți copaci din curte.

Trunchiul unui salcâm s-a prăbușit peste băiatul de 16 ani, lovindu-l în zona capului

În timp ce tăiau un salcâm, într-o fracțiune de secundă, cel mai probabil din cauza neatenției, trunchiul unui salcâm a căzut exact peste băiat, lovindu-l destul de puternic în zona capului.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește și: Doi șefi de post din Olt au fost găsiți beți la serviciu, iar unul a refuzat să fie testat

La fața locului a intervenit de urgență un echipaj medical, care l-a transportat pe adolescentul în vârstă de 16 ani mai întâi la spitalul din Botoșani, iar mai apoi a fost transferat la Spitalul de copii din Iași.

Oamenii legii au deschis în acest caz un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citește și: Descoperire macabră într-o stațiune de schi din Germania! Un copil născut de câteva ore a fost găsit fără viață într-o pădure

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI