Miercuri seara, pe data de 2 august 2023, locuitorii din estul orașului Bochum au fost martorii unei operațiuni desfășurate de poliție și pompieri. Poliția federală a utilizat un elicopter pentru a căuta o persoană care a fost lovită de un tren de marfă în apropierea stației S-Bahn Langendreer-West.

Citește și: VIDEO- Furtuna Patricia lovește Europa! Vremea se schimbă radical în România. Zonele vizate de furtuni, ploi și temperaturi scăzute

Potrivit rapoartelor poliției federale, mecanicul trenului de marfă a fost nevoit să frâneze brusc în jurul orei locale 22:40, în apropierea stației Langendreer-West, după ce a observat o persoană pe șine. A auzit apoi un zgomot puternic, conform waz.de.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cu toate acestea, deoarece persoana nu a fost găsită, oamenii legii au folosit un elicopter pentru a verifica zona în apropierea drumului „Im Uhlenwinkel”.

Românul a fost grav rănit în urma incidentului

Cu ajutorul elicopterului, oamenii legii au descoperit la aproape doi kilometri distanță un bărbat grav rănit și amețit, care probabil fusese lovit de tren.

Citește și: România, calificată la Jocurile Olimpice de la Paris. Cine este românca care ne va reprezenta la Paris

Românul prezenta răni grave în zona capului și a umărului. Acesta a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri suplimentare. Un purtător de cuvânt al poliției federale a declarat că nu există niciun pericol pentru viața sa, joi dimineață. Operațiunea s-a încheiat la ora 12:57.

Mecanicul trenului, în vârstă de 57 de ani, a suferit un șoc și a fost înlocuit în urma incidentului. Perturbări au avut loc în traficul feroviar din cauza acestui eveniment.

Nu se cunoaște vârsta bărbatului sau locul unde locuiește. Întrebarea de ce românul se deplasa pe calea ferată rămâne fără răspuns. Poliția federală desfășoară anchete în acest caz.

Citește și: Un olandez aleargă de la Amsterdam la Kiev pentru a cumpăra ambulanțe pentru Ucraina


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si