Sâmbătă, 14 ianuarie 2023, în jurul orei 16.00, oamenii legii au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 că într-un imobil din zona Harghita-Bai a izbucnit un incendiu.

O zi mai târziu, duminică, 15 ianuarie 2023, în urma extinderii cercetărilor și a investigațiilor efectuate de către polițiștii de investigații criminale, s-a constatat faptul că tânărul, din Miercurea-Ciuc, pe fondul unei stări de nervozitate determinată de unele înțelegeri familiale, ar fi stropit pereții apartamentului în care locuia cu o substanță inflamabilă și apoi a dat foc.

Citește și: Un șofer a murit după ce a intrat cu mașina în Poarta Brandenburg din Berlin

Oamenii legii din județul Harghita din cadrul departamentului de investigații criminale au dispus reținerea individului.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Bărbatul care și-a incendiat apartamentul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere.

Cel mai căutat hoț al anului 2022 a fost prins. Cine este bărbatul din Brodina care adat spargeri de peste 500.000 de euro

Un bărbat în vârstă de 35 de ani din Brodina, care este acuzat că ar fi participat la mai multe spargeri în localități din nordul județului Suceava, a fost arestat.

Polițiștii spun că tânărul ar fi unul dintre cei mai căutați hoți din anul ce tocmai a trecut.

Oamenii legii din județul Suceava, sub conducerea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, au reușit să îl captureze și să îl aducă înapoi în țară pe unul din cei mai căutați hoți din județul, din anul ce tocmai a trecut.

Citește și: VIDEO- Un polițist al brigăzii rutiere din Teleorman a provocat un accident rutier și a fugit

În cursul zilei de sâmbătă, 14 ianuarie 2023, Juravle Andrei Alexandru, un tânăr în vârstă de 35 de ani, a fost prezentat Judecătoriei Rădăuți care a confirmat mandatul de arestare preventivă pentru 30 de zile emis pe numele acestuia.

Prejudiciul total pe care l-a cauzat bărbatul în vârstă de 35 de ani sau în care este bănuit de implicare în complicitate cu alți autori în ultima perioadă este estimat la peste 500.000 de euro.

Citește și: Noi detalii în cazul fraților Tate. Tatăl lui Andrew și Tristan Tate ar fi lucrat ca agent CIA


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si