Un echipaj al Serviciului de Ambulanță din județul Vaslui a intervenit de urgență în comuna Oșești pentru salvarea vieții unui băiețel în vârstă de 6 ani care a suferit arsuri la nivelul feței și al corpului după ce a aruncat o sticlă cu benzină în foc.

Citeste si: Tragedie în Iași. Un bărbat s-a înecat chiar sub ochii prietenilor atunci când făceau grătar

”Ambulanţa SMURD tip C1 (terapie intensivă mobilă) intervine în localitatea Buda, comuna Oşeşti, pentru salvarea vieţii unui copil în vârstă de şase ani care a suferit arsuri după ce a aruncat un recipient cu benzină în foc”, au informat, duminică, 4 septembrie 2022, reprezentanții ISU Vaslui.

Copilul a suferit arsuri de gradul 2 la nivelul feței și al corpului

Potrivit sursei citate, echipajul care s-a deplasat la faţa locului a constatat că pacientul a suferit arsuri de gradul 2 pe faţă şi pe corp, acestea acoperind o suprafață de 10% din corp. Copilul de 6 ani a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Patru fete de 16 și 17 ani sunt căutate de polițiști. Acestea au plecat dintr-un centru rezidențial din Timiș

”Copilul a primit primul ajutor, iar acum este transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui”, a mai precizat sursa citată.  

Pompierii au aflat că mama băiețelului în vârstă de 6 ani se afla în apropiere la momentul tragediei şi imediat cum acesta a fost cuprins de flăcări a aruncat cu apă pentru a-l salva. 

Citeste si: Un bărbat a fost arestat după ce a ameninţat că se va prăbuşi cu avionul peste un supermarket

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si