Potrivit sursei citate, evenimentul a avut loc în statul american Florida, acolo unde Baylee Holbrook, o adolescentă în vârstă de 16 ani, și tatăl ei au fost loviți de un fulger în timp ce se adăposteau sub un copac.

Cei doi se aflau la vânătoare marți, 26 septembrie 2023, atunci când fulgerul „a lovit un copac, electrocutându-i și pe ei”, a transmis Biroul Șerifului din Putnam County.

Incident dramatic la vânătoare. Un tată și fiica sa au fost loviți de fulger. Adolescenta de 16 ani a murit la spital

Citește și: Sfârșit tragic pentru un copil de doar 2 anișori. A fost sfâșiat de pibull-ul familiei. Băiețelul ieșise din curte ca să-și recupereze mingea

În urma șocului, bărbatul a leșinat, dar mai apoi și-a recăpătat cunoștința. În momentul în care și-a dat seama cât de gravă este starea fiicei sale, care nu putea să respire, a sunat imediat la numărul de urgență 911 și a început manevrele de resuscitate până la sosirea salvatorilor.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cele două victime au fost preluate de o ambulanță și transportate de urgență la spital.

Fata a fost stabilizată, dar starea ei a rămas critică. Din nefericire, miercuri seară, condiția lui Baylee s-a agravat. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața adolescentei în vârstă de 16 ani, fiind nevoiți să declare decesul.

Adolescenta a murit la două zile după ce a fost lovită de fulger

Joi, pe data de 28 septembrie 2023, biroul șerifului a transmis că a aflat că Baylee „s-a stins din viață în mod pașnic” în

acea dimineață, înconjurată de familia ei.

„Vă rugăm să păstrați familia în gândurile și rugăciunile voastre în timp ce navighează pe un drum dificil în fața lor și respectați-le intimitatea”, a fost mesajul transmis de biroul șerifului.

De asemenea, Trinity Baptist Church din Palatka a distribuit o postare pe Facebook în urma morții tragice a adolescentei de 16 ani: „La 9:32 în această dimineață, Baylee Holbrook a intrat în brațele lui Isus”.

Citește și: VIDEO. Drama prin care a trecut această tânără după ce a spart un banal coș. A suferit o infecție oribilă. „A fost mai rău decât nașterea”

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Statisticile oficiale dezvăluie că, în mod obișnuit, în fiecare an, 28 de persoane din Statele Unite pierd viața din cauza fulgerelor. Cifrele indică că cele mai multe incidente au loc în statele Florida, Texas, Colorado, Carolina de Nord și Alabama, cu un procent de 73% dintre decese înregistrate în lunile de vară.

Datele mai relevă că una din patru persoane care devin victime ale fulgerelor se încadrează în grupa de vârstă cuprinsă între 15 și 24 de ani, iar șase din zece decese survin în timpul activităților recreative desfășurate în aer liber.

Citește și: A primit dulciuri otrăvite de la o vrăjitoare și s-a stins a doua zi la spital. Tragedia mămicii unei fetițe de 9 ani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si