Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost descoperit în apropierea gării Campoleone de către un mecanic de tren care se afla în trecere. Tot el a fost cel care a alertat de urgență autoritățile.

Citește și: Noi detalii în cazul dispariției Andreei Rabciuc, românca dispărută de mai bine de un an în Italia! Mama sa participă la căutări: „Unde ești draga mea?”

Din nefericire, victima nu a fost încă identificată.

Bărbatul nu avea asupra sa niciun document.

Conform primelor informații făcute publice de autoritățile italiene, totul a avut loc în timpul ce trenul se deplasa. Atunci, bărbatul a căzut din vagon printr-o fereastră spartă.

Bărbatul a căzut din tren

Un incident la care nu a fost prezentă nicio persoană și care este dificil de verificat, dat fiind absența camerelor de supraveghere, a avut loc în ultimul vagon, unde a fost descoperit un bagaj nefericit al unui călător.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Incredibil! Doi români și-au cumpărat telefoane noi din banii furați de la o femeie

Autoritățile au inițiat o anchetă pentru a elucida circumstanțele precise ale tragediei și pentru a identifica victima.

La locul tragediei au ajuns de urgență echipajele de poliție și experții criminaliști.

Accident mortal în Satu Mare. Un bărbat s-a aruncat în fața trenului și a murit pe loc

Accident mortal în Satu Mare, joi 22 iunie 2023. Un bărbat de 60 de ani s-ar fi aruncat în fața trenului și a murit pe loc.

Citește și: Caz șocant într-o biserică! Un bărbat a intrat în lăcașul de cult, a strigat „Sunt posedat de demoni!” și după s-a stins din viață

Impactul a fost atât de puternic, încât victima de 60 de ani, care s-a aruncat în fața trenului, a fost spulberată și i-au fost amputate membrele inferioare. 

Paramedicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru victimă, declarând decesul. 

Citește și: Disperarea unor familii de români! Trei românce din Italia au dispărut fără urmă, iar rudele nu mai știu nimic de ele


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si