UPDATE 14.20- Copilul a suferit răni superficiale

Câinele părea să vrea să se joace și a sărit către copil, dar mama acestuia s-a speriat și l-a tras deoparte. În acel moment, câinele l-a prins pe copil de picior cu colții, provocându-i câteva răni minore. Părinții au sunat imediat la numărul de urgență 112, iar băiatul a fost transportat la spital. Medicii au constatat că rănile suferite erau superficiale, doar niște zgârieturi, și după ce i-au acordat îngrijiri necesare, l-au putut lăsa să plece acasă.

Părinții băiatului nu au înaintat încă o plângere la poliție, dar autoritățile au fost informate în urma apelului la numărul de urgență 112. Chiar dacă animalul aparține unei rase considerate periculoase, nu este catalogat ca fiind agresiv, motiv pentru care nu s-a stabilit încă ce măsuri vor fi luate în privința sa în viitor.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Conform reprezentanților IPJ Hunedoara, oamenii legii din Lupeni au fost sesizați, în jurul orei 21.00, cu privire la faptul că un minor în vârstă de 3 ani ar fi fost atacat de un câine cu caracteristici morfologice ce pot fi asimilate unei rase periculoase.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Suspectul în cazul crimei din Berceni este dat în urmărire internațională. Mama fetiței de 12 ani găsită fără viață în lada unei canapele, eliberată de poliția spaniolă

De asemenea, polițiștii susțin că minorul se afla, alături de unul dintre părinți, în zona blocului în care locuiește.

Totul s-a întâmplat într-un moment de neatenție

Potrivit jurnaliștilor de la  Mediafax, copilul a suferit mai multe mușcături superficiale în zona piciorului drept și a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale specializate.

În urma primelor investigații efectuate de polițiști, pare că animalul a fost eliberat accidental din apartament de către tatăl proprietarei.

Citește și: Jaf ca în filme la un cazino din Vișeu de Sus. Vânzătoarea a fost amenințată cu cuțitul

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală în legătură cu neadoptarea măsurilor necesare pentru prevenirea unui atac canin. Aceștia continuă investigațiile pentru a stabili circumstanțele exacte ale incidentului și pentru a lua măsurile legale corespunzătoare.

Detalii de ultimă oră despre copilul care a fost salvat dintr-un bazin cu apă, în Timiș! Micuțul s-a stins din viață

Potrivit Poliției din Timiș, tragedia a avut loc luni, 5 iunie 2023, în jurul orei 14:30. 

Citește și: Descoperire dramatică! O copilă de un an a fost găsită fără suflare într-o mașină parcată

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În momentul în care au ajuns la fața locului, oamenii legii au constatat că cele sesizate se confirmă și au început de îndată manevrelor de resuscitare până la sosirea echipajelor medicale. După manevrele de resuscitare, copilului i-a revenit pulsul, acesta fiind transportat la spitalul din Timișoara. 

Micuțul în vârstă de 1 an și 7 luni și-a petrecut ultimele zile în stare gravă la spital. Din nefericire, acesta s-a stins din viață.

Citește și: „Drum lin către veșnicie!” Cine este Olga, tânăra care s-a izbit cu ATV-ul într-un copac, în Suceava? Apropiații săi sunt în stare de șoc


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si