Caz dramatic în Timișoara! Noaptea trecută, polițiștii locali care patrulau în centrul orașului au fost alertați cu privire la un conflict care a avut loc între mai multe persoane pe tronsonul de legătură între străzile Mihai Eminescu și C.D. Loga.

Citește și: Trei tineri au fost agresați în pădure de polițiști falși

În momentul în care oamenii legii au ajuns la fața locului, au identificat trei persoane, una dintre acestea având o plagă înjunghiată la nivelul capului.

Toți cei trei implicați în incident, fiind vorba de doi bărbați și o femeie, sunt din orașele Timișoara și Iași, potrivit unui comunicat emis de reprezentanții Poliției Locale Timișoara. 

Agresorul a fugit de la fața locului dar a fost prins ulterior de polițiști

În urma conflictului sângeros care a avut loc în zona Piatra Craiului din Timișoara, un bărbat în vârstă de 46 de ani ar fi înjunghiat în cap cu o foarfecă de iubitul femeii implicate în scandal, un bărbat în vârstă de 37 de ani. În fața polițiștilor, victima a declarat că a fost agresată de individul cu pricina, moment în care acesta a scos o foarfecă și l-a lovit în cap, după care a fugit. Ulterior, agresorul a fost prins și reținut de polițiștii locali.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Cel puțin 85 de persoane au fost ucise într-o busculadă în timpul unei acțiuni caritabile

La fața locului a fost solicitat și un echipaj al Ambulanței pentru a oferi îngrijiri medicale. Cei implicați în incident au fost predați oamenilor legii de la Secția 1, pe bază de proces-verbal, pentru continuarea cercetărilor. În aceste momente, polițiștii timișoreni efectuează cercetări pentru a afla cu exactitate circumstanțele în care s-a produs altercația.

Citește și: Cum s-au răzbunat doi turiști nemulțumiți de vila închiriată. Paguba cu care s-a ales proprietarul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si