Părinții îl lăsaseră pe cel mic dimineața, în jurul orei locale 8:00, cu însoțitoarea care era prezentă la bordul autobuzului școlar. Băiatul în vârstă de 3 ani trebuia să se ducă la grădiniță ca de obicei.

În timpul călătoriei, băiatul a adormit și practic a fost uitat în autobuz. Copilul se pare că a rămas acolo pentru aproximativ 8 ore.

Citește și: Dublă tragedie în familia unei moldovence! Femeia a fost ucisă cu sânge rece de soț, care ulterior și-a pus capăt zilelor

Copilul a fost descoperit abia în decursul aceleiași după-amieze, atunci când șoferul s-a întors la vehicul. Micuțul se afla într-o stare de deshidratare, dar, norocul a făcut ca să fie într-o stare bună de sănătate.

Băiatul era deshidratat atunci când a fost găsit

„A fost o gravă eroare umană care ar fi putut avea consecințe tragice”, a transmis primarul din Campli care s-a mobilizat pentru a clarifica situația atât cu cooperativa care gestionează serviciul de autobuze școlare, cât și cu familia copilului.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Incidentul a avut loc în urmă cu o săptămână, într-o zi de joi, dar s-a aflat abia după ce mătușa băiatului a postat despre el pe rețelele sociale.

Citește și: Daria s-a stins din viață la doar 19 ani în urma unui accident dramatic, în Italia. „Vei fi mereu una dintre noi!”

Mătușa a relatat cum la ora 16:00, însoțitoarea și șoferul i-au adus copilul mamei, recunoscând că micuțul a fost lăsat timp de 8 ore în autobuzul școlar și rugând-o să nu-i facă reclamație.

„Copilul era deshidratat”, a

povestit femeia.

Citește și: O româncă a ajuns în fața judecătorilor după ce a aruncat cu papucul după polițiști. Oamenii legii veniseră să o aresteze pe îngrijitoare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si